0

akneli cilt için önce aknenin neyden olduğuna bakmak gerekir ki yağlı yemekten zaman zaman da aslında karaciğerden dolayı da olmaktadır.

0

yani cildine sabunla yıkaya bilirsin ve ya bak ben sana bir maske vereyim. onu yap domates rendeliyorsun suyunu bunu sıkacaksın içine sıktigin suyun içine pirinc unu atacaksın ve karıştıracaksın ne sıvı ve katı olacak yani ona çok dikkat etmen lazım gerçekten de çok faydasını görürsün. eğer o sana zor geliyorsa patatesi rendeleyip patatesin suyunu her gün yüzüne sürebilirsin. yüzünde de kalabilir bir şey olmuyor yani yani ben anca sana bunları tavsiye ederim çünkü ben de kendim kullanıyorum ve sigara içerken veya yanında birisi dumanını yüzüne falan üfleme sen gerçekten de aklına oluşturuyor zaten ama bu dediklerimi yaparsan her gün zararı yok kurtulmuş olursun.

0

akneli cilt artık kızların en çok sorun ettiği şeylerden birisidir. akneli ciltten kurtulmak için her gün sabun ile sivilceli bölgelere yıkayıp kurumasını sağlamak daha etkili bir yöntemdir. akneli ciltten kurtulmanın en önemli en iyi yolu ise uzmanlar tarafından daha çok önerilen diş macunu. diş macunu sivilceli bölgelere sürülerek kurumasını sağlıyor ve geçmesini sağlıyor.

0

nemlendirici krem veya şapka,fötür şapka takmak.