0

bol su tüketilmesi gerekir .spor iyidir .maydanoz suyu ve bitkisel çaylar bol bol içilmelidir. yoğurt suyu iyi gelir. çok faydası olan gilaburu meyvesi de iyi geliyor taş düşürmeye. bol c vitamini tüketmek gerekir. eğer taşlar küçükse buscopan ilaç içilebilir eğer büyük sancılar varsa serum ve iğnelerle atlatabilirsiniz. vücudun susuz kalmasına dikkatli olun.

0

ooo bir tofaş şahin'e bin kavisli bir yoldan geç böbrek taşı düşmez ise bir şey bilmiyorum . şaka bir yana ameliyat ile alınabiliyor ya da kırılabiliyor babaannemde de bu sorun vardı ameliyat oldu ve kırdılar taşını aldılar bir çubuk gibi bir makine ile bir ayda eskisinden daha dinç oldu kadın böbrek taşı ciddi bir sorun ve erken teşhis önemli . ne kadar erken müdahale o kadar çok hayat kurtarıyor bu yüzden böyle bir sorunla karşı karşıya kaldığımız zaman ilk öncelik teşhisin erken tanısı olmalı bu yüzden sık sık kontrollerimizi yaptırmamız gerekiyor . insan sağlığı her şeyden daha değerlidir ve pahabiçilemez siz kalbinizi öldükten sonra parayla geri getirmezsiniz .bu yüzden henüz vakit varken sık sık kontrollerimizi aksatmadan yaptırmalıyız .

0

böbrek taşları bir makine yardımı ile kirilabiliyor. olmadı ameliyat ile alınabiliyor. ama daha önceleri gilaburu nektarı gibi bitkisel ilaçlar kullanmakta da fayda var.