0

kış aylarinda topuklu ayakkabı yi giymem cünku kar yağdı için yürümesi daha kolay ooluyor topuklu ayakkabı tercihim degil kesinlikle

0

ben genellikle kış aylarında kıyafetime uygun bir ayakkabı giymeyi daha çok tercih ediyorum.özellikle izmir'de bu şu sıralar bayağı bir yağmur yağıyor bu yüzden genellikle bot giymeyi daha çok tercih ediyorum diyebilirim. ancak normalde kış kış aylarında bile spor ayakkabı giyiyorum. genel olarak spor ayakkabı giyiyorum. yağışlı olan havalarda ise bot giymeyi tercih ediyorum.

1

kış aylarında benim tercihim kesinlikle bot oluyor.
çizme giymeyi hiç sevmiyorum her zaman pantolon giydiğimden. ama spor görünümlü botlarımı giymek bana hem rahatlık hem de soğuğa karşı güvence veriyor.
tabanları kalın, su geçirmeyen suni deri olmayan ayakkabılar tercih edilmeli.

0

uzun ve dişli botlar giymelisiniz kayıp bitarafınızı kırmamak için

0

kış ayları çok sert geçtiği için kılık ve kıyafetimize çok dikkat etmemiz gerekiyor. özellikle alacağımız botların yeterince kalın olmasına ve kış boyunca giyilmesi gereken botlardan olması gerekiyor. çünkü kış boyunca kaliteli bot almazsak eğer botun eskidiğini görebilirsiniz. doğal olarak da kaliteli olmayan botların çoğu içine su alıyor. bu yüzden de yeterince kalın olmasına özen göstermemiz gerekiyor. baktığımız zaman karlı havalarda özellikle giyilen botlar kaymayan botlardan olması gerekiyor. çünkü aldığımız botun altı kaygan ise düşmemize neden olabilir ve bir yerimiz kırılabilir. bunun için özellikle internetten alınmasını pek fazla tavsiye etmiyorum. çünkü ayağımıza giyip denememiz lazım diye düşünüyorum. çok sert kışlar da çok faydasını görüyoruz botların.