0

daha yeni üve oldum onun için hiç çekmedim ama inanıyorum bende belli bir seviyeye gelince çekerim

0

bu siteden su ana kadar hic para cekemedim nasip olmadi ancak parami cektigimde direk 25 tl olunca cekecegim. cunku ben ininal kart sahibiyim ben normal kart kullanmiyorum bazi ozel borc nedenlerinden dolayi. ininal kart sahibiyim insallah ininal kartima para gonderebilirler eger gonderebilirlerse resmen bu benim icin bir is olmus olur yani okuldan geldigimde bu siteye girerim aksama kadar cikmam calisiyormus gibi. cok da guzel olur vallahi resmen ek gelir kaynagi insanlar icin. iste boyle yararli siteler oldukca hepimiz de faydalanabiliriz.

0

ben daha önce 54 lira çektim bu siteden gerçekten çok güvenilir bir site hem bilgi öğreniyorsun hem de para kazanıyorsun. şimdi ise 50 liram var yılbaşına kadar birazcık daha yapıp daha fazla almayı düşünüyorum.

0

henüz bugün üye oldum. bakalım inşallah çekebiliriz dikkat etmemiz gereken özgün içerikler üretmek olup kopyala yapıştır yapmamaktır. en güzeli de değişik güzel bilgiler öğrenmektir. üstelik öğrenirken para kazanıyor olmak da cabası sanırım çok hoş olmuş. teşekkürler sorumani :)

0

yani ben sitede bu zamana kadar 277 tl çektim ve şu anda 40 tl bakiyem var içeride hani onu çekmeyeceğim en azından yılbaşına kadar biriktirmeyi düşünüyorum.. yılbaşında bir şeyler alırım diye hani burası güzel güvenilir en azından para mı yatıyor ve imla kurallarına uymaya çalışıyorum, kurallara uymaya çalışıyorum
. sırf banlanmamak için sonuçta ben buraya gerçekten seviyorum ve güveniyorum sorumani sitesi diğer siteler gibi değil gerçekten çok güvenilir bunları buradan çok teşekkür ediyorum. böyle dürüst oldukları için ve bizler için yarışma yapıyorlar bizler için çabalıyorlar biz de artık para kazanmış oluyoruz. yani ben kaç hafta falan giremedim buraya rahatsızdım çünkü eğer girebilseydim gene de iyi bir kazanç elde ederdim.

0

şu ana kadar bu sitede 75 tl kadar para almış bulunmaktayım. gerçekten insanın bilgilerini hem de para kazanmak için çok iyi bir site olduğunu görüyoruz. özellikle bakıldığı zaman site üzerinde yeni yeni uygulamalar geliyor. baktığımız zaman referans sistemi geldi ve herkes arkadaşını siteye davet etmeye başladı. bence gayet iyi kazanç verdiğini görüyorum. gün içerisinde sitede olan kişiler oldukça para kazanabilir.

0

bu siteye bir ay önce kayıt oldum bu süre zarfında çok girmedim fakat iki hafta önce deneme amaçlı bir yirmibeşoğlu türk lirası çekeyim dedim ve çektim.site uygulama olarak güzel fakat kazanç biraz az miktar biraz artirilirsa çok iyi olacak aktiflik ve katılım daha fazla olur

0

ben henüz kazanamadım valla.25 lira çekim talebi verdim bekliyoruz bakalım.çok kazananlar varsa yeşillendirsin bizi de bilelim.bunun formülü nedir?ama belli zaten.uzun uzun yaz dur.ne yazdığına bakıyorum birşey yok içerik olarak fakat parayı da bunlar götürüyor.sorumani duruma bur bir el atsa çok iyi olacak.

0

ben bu siteden şu ana kadar toplam 165 lira para çektim, ve bunun haricinde şu an sitedeki bakiyem 60 liradır. 40 lira çekim talebi verdim. şu an ise bakiyem 19 lira falandır.bana göre bu site bize çok güzel bir ek gelir kaynağı oldu diyebilirim. çünkü gerçekten boş vakitlerimizi değerlendirmek için bir aktivite aramamıza gerek kalmadan direk artık siteye girip birkaç soruda olsa cevap verip güzel paralar kazanmayı hedefliyoruz.özellikle yarışma zamanlarında bana göre insanlar boş vakitlerini yarışmaya ayırarak çok güzel bir vakit geçiriyor.böyle bir site çıkardıkları için bu siteye ekibine gerçekten çok teşekkürlerimi sunuyorum.bize çok güzel bir gelir kaynağı sağladıkları için.