0

herkes doğru söylesin şu ana kadar bu siteden fazla kazandıran site gördünüz mü?

bu sitede daha fazla kazanç veren site gördünüz mü ben görmedim?

6 cevap
1

fazla zamanım olamadığı için daha ödeme tutarına ulaşamamıştım.

1

hangi site olursa olsun ilk zamanlar iyi kazandirir. burasi da kazandirdi, buraya gelmemden oncr takildigim bir site vardi. ahmetesor. oradan da aylik 100 liraydi odemeler ilk. burada aylik olarak o kadsr bile ulasamadik acikcasi. orada 100 liraya ulasip odememi cektim bile. hani limit yuksek yspilmaz diyr dusunuldu o zaman ama kolay yapiliyordu. ve hangi site olursa oldun ilktrn bol bol para dsgitir, daha sonra dusurur kazanclari. burasi da oyle oldu.

1

açık konuşmak gerekirse ben ödeme konusunda çok fazla görmedim sorumani adlı ile ilgili çok yorum okudum ve genelde olumlu yorum var var bende arada bir sayfaya giriyorum ve soruları cevaplıyorum ama mantıklı bir uygulama olarak görüyorum hem öğreniyoruz hem de para kazanıyoruz

0

evet gördüm. ödemeler konusunda güvendiğim tek site diyebilirim. ama o da bitecekse saçma sapan kuralları ve iş bilmez moderatörleri yüzünden biter bir gün.

0

sorumani den daha iyi bir soru cevap sitesi görmedim ama uzun vade de ciddi anlamda güzel para kazandıran uygulamalar biliyorum

1

ben gördüm gönül rahatlığı ile söyleyebilirim her siteden zamanında iyi kazançlar elde ettim, bu sitelerin içinde sorumani de var.