1

ispanya basketbol ligi liga'da şu an lider olan takım, barcelona lassa takımıdır.
20 puan ile ikinci takım 18 puan ile, saski baskonia takımıdır. real madrid ve malaga'da 18'er puan ile sıralamadadır.
başkası bu soruya cevap yazarken belki süreç değişir. kim bilir.

0

ispanya basketbolu bu sezon oldukça çekişmeli gidiyor. ispanya ligi'nde benim desteklediğim takımlardan biri de barcelona takımıdır. oldukça bu sene güzel kadro kurduklarını görüyoruz. ama şu anda ligde 1 sırada giden takım baskonia takımıdır. baskonia takımı geçen seneye bakarak bu sene biraz daha başarılı kadro kurduğu için liderlik kapmış durumda. yarı dönem içerisinde bazı bölgelerde eksiklikleri devam ettiği için ve teknik adamları bunu gözlemlediğini umut ediyorum. eğer o bölgeleri daha başarılı oyuncular alırsa sezon sonunda şampiyon olmaya en büyük aday takım olarak karşımıza çıkar. özellikle ligde real madrid takımının taraftarı çok coşkulu bir şekilde destekliyor. real madrid takımında pivot bölgesinde oldukça diğer takımlara bakarak daha kaliteli durumda. ilk yarı dönem bütün takımlar için aslında çok önemli. çünkü takımdan gidecek kişiler ve takıma yeni katılacak kişiler olacağı için ikinci yarıda hangi takımın atak yapacağını bilemeyiz. oyuncuların performansı oldukça önemli olduğunu bilmeliyiz. büyük bir ihtimalle real madrid takımı bu sene ispanya basketbol liginde şampiyon olmaya aday takımlar arasında yer alıyor.

0

ispanya basketbol ligi ne baktığımız zaman şu anda çok iyi bir şekilde ilerleyen takım ve liderlik koltuğunda victoria takımıdır. gerçekten oynadıkları oyun ve bu seneki kurdukları kadro tamamen şampiyon olmaya ve avrupa'da büyük başarı elde etmek için olduğunu görüyoruz. özellikle barcelona ve real madrid takımlarına baktığımız zaman onların da kadroları tamamen kuvvetli olduğunu söyleyebiliriz ama istedikleri performansı veremedikleri için şu anda alt sıralarda yer alıyorlar. özellikle ispanya ligi'ndeki kulüplerin taraftarlarına baktığımız zaman maçlarında tam destek verdiklerini ve her zaman takımlarını desteklediklerini görüyoruz. büyük bir ihtimalle real madrid ve barcelona takımları takım içerisindeki anlaşmazlıkları bir an önce giderilmediği sürece toparlanmaları zor gözüküyor. en önemli olan faktörlerden biri de takım içerisindeki kadrodan yetersiz olduğu takımların bir an önce transfer döneminde takımı kuvvetlendirecek transferlerin yapılması gerekiyor açıkçası. eğer bunları yapmazlarsa ligdeki durumları daha da kötüleşeceğini tahmin ediyorum. inşallah ligin ikinci yarısında daha iyi transferler gelir ve izlemesi daha keyif verici maçlar olacaktır.

0

ispanya basketbol liginde şu an lider olan takım maç fazlasıyla baskonia takımıdır. askonia çıktığı 12 maçta 9 galibiyet elde ederek şu an liderlik koltuğunda oturmaktadır. ancak barcelona ve real madrid 11 maçta 9 galibiyet elde etmiştir. ve şu an ikisi de 2. sırada bulunmaktadırö bana göre ikisi de bu hafta galibiyet elde ederek baskonia ayı liderlikten atacaktır. diye düşünüyorum ancak baskonia bu sene ligde çok iyi gitmesine rağmen euroleague'de çok başarılı bir dönem geçirdiğini söylemek mümkün olmaz. euroleague'de sadece yanlış hatırlamıyorsam 3 galibiyeti bulunuyor ancak ligde gelen geçene fark atıyor.