0

yalnızca türkiye basketbol liginde değil bence avrupa euroleague'de fenerbahçe takımımız şampiyon olacaktır diye düşünüyorum.çünkü bu sene fenerbahçeli eksik kadro yapısına rağmen çok başarılı bir sene geçiriyor diyebilirim ligde oynadığı tüm maçı kazanmıştır diye hatırlıyorum. euro lig'de ise 11 maçta 10 galibiyet elde ederek büyük bir başarı yakaladı,bu seriyi devam ettirir umarım. çünkü fenerbahçe çok büyük bir basketbol takımı oldu, bunun en büyük etkeni koç obradovic'in fenerbahçe'ye gelmesidir.

0

türkiye basketbol liginde gerçekten çok kaliteli oyuncuların olmadığını görüyoruz. maddi konuda takımların büyük bir sıkıntısı ve transferleri yapamadıklarını görmekteyiz. özellikle fenerbahçe kulübü basketbol da çok başarılı bir kulüptür. türkiye'de genel olarak şampiyonluğa uzanan bir takım olduğunu biliyoruz. en yakın rakibi ise anadolu efes takımı olduğunu söylemeliyim. fenerbahçe kulübü cumhurbaşkanlığı kupası'nda anadolu efes gibi kuvvetli bir takıma kaybetmiştir. ama iki takımında final turuna kaldığı takdirde fenerbahçe'nin anadolu efes'i yeneceğini düşünüyorum. bunun için transfer döneminde diğer takımların biraz olsun iyi ve kaliteli oyuncular alması gerekiyor. aslında türkiye basketbol ligi o kadar zevkli bulmuyorum. kaliteli oyuncuların bilginize gelmediği sürece pek fazla heyecanlı olmuyor. türkiye ligi'nde alt yapının da yetersiz olması ile birlikte yetenekli oyuncular çıkaramıyoruz. inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum.

0

türkiye basketbol liginde şüphesiz fenerbahçe kesinlikle açık ara şampiyon olacaktır diye düşünüyorum.fenerbahçe bu sene bambaşka biri basketbol oynuyor. daha önceki senelere göre kadro yapısı daha zayıf ancak euro ligde ve ligde kolay kolay mağlup olmuyor bana göre bu kesinlikle koç obradovic'in bir başarısıdır. boşuna dünyanın en iyi koçu olduğunu söylemiyor, spor severler dediğim gibi fenerbahçe bu sene çok rahat bir şekilde türkiye ligi şampiyon olacaktır. finalde anadolu efes ne yapar diye düşünüyorum. anadolu efes'i zorlanacaktır ancak yine de şampiyon olacaktır.

0

tabikide fenerbahçe durumu çok iyi şuan kesinlikle %100 fenerbahçe şampiyon olur.