0

emre belözoğlu ile ilgili bir fenerbahçe taraftarı olarak olumsuz bahsetmek pek mümkün değil sanırım. kariyerinin başların da galatasaray ile çok başarılı zamanlar geçirip avrupa'ya transfer olmuştur. sırasıyla inter ve newcastle united formaları altında başarılı zamanlar geçirip fenerbahçe'ye transfer olmuştur. fenerbahçe'ye transferi gerçekleştikten sonra galatasaray taraftarının sevgisi bir anda nefrete dönüşmüştür. fenerbahçe' de başarılı zamanlar geçirdikten sonra 2010-2011 sezonun da yaşanan kaos tüm futbol camiası gibi özellikle fenerbahçe'li futbolcuları da fazlasıyla etkilemiştir. sonuna kadar bu takıma verdikleri destek ve fenerbahçe'yi sahiplenişleri asla unutulmaz. ardından kısa bir süre atletico madrid'e gidip kendine gelen emre tekrardan fenerbahçe'ye dönmüştür. ersun yanal yönetiminde şampiyonluk yaşayan emre belözoğlu, abdullah avcı yönetiminde ki başakşehir'e transfer olmuştur. 3 sezondur başakşehir forması giyen emre belözoğlu ilerleyen yaşına rağmen harika tekniği ve oyun zekası ile hala üst düzey futbol oynamaya devam ediyor. son zamanlarda devre arasında 6 aylığına fenerbahçe'ye dönüp sonrasında teknik kadro yer alacağı haberleri git gide artmaya başladı bakalım emre belözoğlu çocukluk hayalim dediği fenerbahçe formasını 3. kez giyecek mi ? ilerleyen zamanlar bize bunu gösterecektir.

0

emre beleş oğlu futbol camiasını. yetiştirmiş olduğu başarılı ama bir okadar da terbiyesiz galatasarayin yetiştirmiş olduğu milli takıma büyük başarılar kazandırmış bir futbolcu

0

emre belözoğlu futbol kariyeri iyi takımlarda olan bir oyuncudur. hep iyi futbol kulüplerinde yop koşmuştur. orta ve forvet hattı boyunca top oynamaktadır. aktedif ve sinirli bir oyuncudur.

0

emre şuan ligimizde şampiyonluk mücadelesi vermekte olan ve lider olan başakşehir takımının vazgeçilmez oyuncularından birisi haline gelmiştir.daha önce emre fenerbahçe'de taraftarlarına kendisini çok sevdirmiştir. ve şu anda ersun yanal'ın transfer listesinde yer almaktadır. emre belözoğlu 7 eylül 1980 istanbul doğumlu türk futbolcu'dur. türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardan'dır.emre çok yönlü bir oyun kurucu'dur. türk milli takımı formasını birçok kestel etmiştir 16 yaşında zeytinburnu'da oynarken parladı ve galatasaray ile fenerbahçe'nin onu transfer etmek için rekabete girdi. 1996/1997 sezonunda daha 16 yaşındayken galatasaray'da kadroya girmeye başlamıştır. her sezon biraz daha kendini göstererek a takımını ilk 11'de yer buldu. bu dönemde teknik direktörü fatih terim ile örnek aldığı takım arkadaşı george hagi sayesinde kendini çok geliştirdi. takımının 4 sene üst üste şampiyon olmasında ve 2000 yılında uefa kupasını almasında büyük rol aldı. bu büyük başarı sonrası galatasaray'dan takım arkadaşı okan burukla beraber 2001 yılında inter milan'a transfer oldu.2002 yılında oynanan dünya kupası'nda 3 olan türk milli takımında kadroda yer aldı. mart 2004'de emre pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterilmiştir.14 haziran 2005'te newcastl ile inter arasında yapılan anlaşma ile 3.8 milyon sterlin karşılığı inter milan dan transferi gerçekleşmiştir.daha sonra kendisini bir anda fenerbahçe'de bulan emre burada çok başarılı yıllar geçirdi, ve sonra başakşehir futbol takımına transfer oldu.bana göre emre türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi sol ayaklı oyıncularından biridir.

1

sevmem, gereksiz bir bücürdür. iyi futbolcu olabilir kimisine göre ama futbolcunun ahlakı da güzel olmalı. bir de bunun fetöcü falan olduğu konuşuluyor. eşi çok hanım biri ama..
bu aralar ersun yanal gereksizinin bunu da takıma çağıracağı falan dün okumuştum. umarım olmaz.

0

başarılı bir oyuncu olduğunu söylemek isterim ve inşallah daha iyi yerlere gelecektir.

0

galatasaray spor kulübü alt yapısında yetişen yeteneği keşfedildikten sonra özellikle george hagi'nin desteğiyle kendini iyice geliştiren iyi bir ortasaha oyuncusuydu.galatasaray'da iyi işlere imza attı fakat kendisinin asabi ve sinirli oyun stili kendisine ciddi sıkıntılar oluşturdu.şu anda başakşehir spor kulübünde oynuyor diye bir hatırlıyorum ve bu hal ve sinirli hal ve hareketlerini hala devam ediyor.o yüzden kendisini pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

0

emre belözoğlu gerçekten çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. özellikle fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda çok büyük başarılar elde etmiş bir oyuncu olarak tanımaktayız. bakıldığı zaman fenerbahçe kariyeri çok iyi geçen bir oyuncu olduğu için fenerbahçe taraftarı her zaman emre belözoğlu sevmiştir. emre belözoğlu fenerbahçe kulübünden ayrıldıktan sonra atletico madrid gibi dünya yıldızı bir takıma gitmiştir. daha sonra oradaki istenilen performansı veremedi ve tekrardan türkiye'ye dönmüş durumda. şu anda türkiye'de oynadığı takım istanbul başakşehir kulübüdür. burada şu anda istediği şekilde oynayabiliyor ve özellikle önemli maçlarda büyük performans sergilemeye devam ediyor bana göre.

0

bir ara fenerbahcede oynadi. en son kucuk takimlarin birindeydi ama suan napiyor hic bilmiyorum