0

banlanan kişileri göstermesine veya neden banlanmissa açıklama yapmasına gerek yok ki zaten sitede üye olurken veya olduk dan sonra site kuralları var .diyor ki sorumani burda benim dediğim kurallar haricinde birşey yaparsan uyarilir veya uzaklastirilir veya tamamen banlanir.haksız kazanc elde etmis sen
onuda alınır verilmez die açıklama yapmış daha neyini belirtsin bu konunun sizce.

0

yani buradaki insanlar kopya içerik oluşturduğu için banlamıyorlar ve böyle saçma sapan harfler yazdığından dolayı banlananlar var. çünkü ben de kaç kere şikayette bulunmuştum yani imla kurallarına uymayanlar da banlanabiliyor ama ilk önce tabii sorumani öyle direkt banlanmıyor. çünkü uyarı veriyor söylüyor yapma yani şöyle bir yanlış yapıyorsun gibi uyardıktan sonra gene aynı şekil devam ederse bu sefer banlıyor. zaten sayfasına girdiğimizde de kopya içerik oluşturdu bu kişi banlanmıştır diyor. yani genelde iyi olur da gene de bildiğim kadarıyla bu nedenlerden dolayı banlanıyorlar ve dün benim iki tane arkadaşım vardi banlananlar arasında çok üzüldüm gerçekten çünkü sevdiğim insanlar ben de onların sayesinde gelmiştim buraya.

0

bence de olabilir.
hem diğer üyelere de ders olur.

0

arkadaşlar banlanmanın nedeni çok açık. kopya içerik ve bozuk yazı yazma. yani anlamsız harflerden oluşan yazı dizisidir. birde aklıma gelmişken bazı arkadaşlar hiç nokta dahi kullanmıyor. noktalama işaretlerine hiç uymuyorlar. düz yazı yazıp geçmiyorlar. buna dikkat etsinler lütfen.

1

ben iki arkadaşı fark ettim o da sorularına girdiğimde, listede de isimlerini bildiğimden anladım ki banlanmışlar. diğerlerini bilmiyorum açıkçası. merak ettim evet, ama araştıracak da değilim.
nedenleri belli, kopya içerik üretmek bunu biliyoruz hepimiz.
isimlerini merak edip bilsek de çok da gerekli değil.
zamanla unutulacak nasılsa..
o arkadaşlarda belki başka isimle yeniden aramıza gelecekler.

0

bamlanan kişileri site bir sütunda gösterse sebebleriyle birlikte en azından yeni üyeler gelir gelmez bunları görür