0

kafama koydugum seyi kesinlikle yparim eger gerceklestiremesem bile gerceklesmesi icin sonuna kadar giderim cunku ben her zaman dogru olani yapmis oldugumu dusunurum ve o kafama koydugum seyi yapmassam daha sonra kafamin icinde sanki bir kurt gibi beynimi yer.kafamda takilir gunlerce haftalarca belkide aylarca surebilir bu durum.onun icin bu tür seyleri yasamak istemedigimden kafama koydugum seyi veya bircok seyleri yaparim.

0

evet özellikle karakteristik yapımdan ötürü kafama koyduğum şeyleri yaparım.bir şeyi yapma ihtiyacı duyuyor isem ve bu doğrultuda işi inada bindirmişsem kesinlikle o işi yapana kadar mücadele etmeye devam ederim.kolay kolay pes edebilen bir yapıya sahip değilim.istediğimi alana kadar ısrarcı olurum ve bu doğrultuda elimden gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum.

0

ben kafaya koyduğum şeyi yaparım. öyle kolay kolay vazgeçmem gidebileceğim en iyi noktaya gitmek için asla pes etmem. çünkü başarmak istiyorsam kararlı olmam da gerekir değil mi? hatta engeller çıksa bile bir süre düşünür yine devam ederim. kolay kolay bir işten kafaya koyduğum bir hayalden, bir işten vazgeçmem.

0

ben bugüne kadar kafaya koyduğum her şeyi yaptım. ve halada yapmaya devam edecem. onları yapmaktan vazgeçmeyecem.

0

kafaya koyduğum şeyi yaparım. çünkü çok fazla inatçıyımdır. ama tabi bazen bazı şartlar el vermeyince yapamadığımız şeyler de olabiliyor. ama her zaman dediğim dedik olmuşumdur. bir şeyi yapmak için sonuna kadar savaşırım.

0

tabikide kafama koyduğunu yaparimm. ben çok inatçı birisiyimdir. illa benim dediğim olacak şöyle birşey daha var tabi istersem böyle kafama koyduğunu yaparım ,diğer türlü istemezsen onemsemezsem umrumda olmaz.

0

kafaya koydugumu yaparım.
ancak yaptığımda hemen sıkılıyorum ve bırakıyorum.
o yüzden artık kafaya bir şey takmıyorum da koymuyorum da.

0

tabi yapmazmiyiz hic herdaiimmmmmmmmmmmmmm