0

bence eskisinden daha çok dinleniyor. artık herkes dinliyor diye düşünüyorum ben. yani daha çok sevilmeye başlandı eskiden çok fazla dinlemiyordu hatta şöyle ki daha çok gençler dinliyordu ancak büyükler tarafından da sevilmeye başladı. yani günümüzde şu an daha çok dinleniyor rsp müzik ve seviliyor bence.

0

eskiden ceza kral sagopa da kraliçe iklen dinliyorduk da şimdi o kadar keyifli değil

0

rap müzik türkiye'de rap'in tabiriyle yeraltından büyük kitleler ulaştı, bu aslında yıllarca bütün rapçilerin dilinde tüy bittiği bir ortak açıklama gibiydi ve rapçiler türkiye'de rap müziğin dışlanmış bir kimlik ile durduğunu muamele gördüğünü dile getirmişti hep ama şimdi gelinen noktada rapçiler için güzel bir tablo var çünkü dijital platformlarda kanallarda kafelerde lüks yerlerde rap parçaları çalmakta ve bunu da görmezden gelemeyiz.ezhel bu müziğe yıllarca emek verdi popüler olunca neden böyle sagopa veya bir başka rapçiyle kıyaslanıyor?.bunu anlamış değilim.gazapizm bir şarkısı patladı diye yerden yere vuranlara şahit oldum, bu bilinçsiz bir davranış değil mi?.sagopa kajmer,ceza, sansar salvo,norm ender,gazapizm, ezhel,şiirbaz, rota vb. bir çok rapçi bu işten ekmek yiyorlar, işleri bu ve karınlarını ailelerini bu işle doyuruyorlar biraz da bu tarafından bakalım olaylara.rap müzik eskisi kadar nasıl dinlenmiyor? giderek büyüyen bir müzik haline geldi ülkemizde, bu hatta araştırmalara bile konuk oldu şirketlerin düzenlediği anketlere göre.rap müzikte önüne geçilmesi tek olan şey, sevgilisinden ayrılan vb gibi olaylar sonucu koşarak kayıt alan çok ve bu yanlış bir izlenim uyandırdı hep ben de çünkü söz yazabilirsin de ritimlerle dans edebilmek sanıldığı gibi kolay değil.bu işin içinde yıllarımı veren bir tecrübe olarak anlatıyorum bunları, rap dışarıdan göründüğü gibi değil içine girdiğiniz zaman üretkenlik her daim olması gerekiyor ve bir yerde konser aldığınızı düşünün, mikrofon tutmak ve konser sahnesinde sempatiklik güleryüzlü dinç olabilmek de büyük bir görev.

0

tabiki dinlenmiyor simdi ezhel falan cok gereksiz rapcilerden dolayi sagopa kajmer ceza gibiler dinlenmiyor

0

bence rap müzikler artık çok dinlenmiyor eskiden daha çok dinleniyordu şuan nadir bence ergenler bile dinlemiyor şimdi bence şimdi dinlenen koreli şarkıcıları dinliyor gencler artık ben mesela remix ve yabancı dinliyorum genelde hareketli dinliyorum çok güzel rap rep müzikler yok artık bana göre.

0

rap müzik şimdi cok gelişti fakat şuan parası olan kayıt almaya gidiyor ve bu tür cok insan var bende kendi capımda söz yazıyorum ve söylüyorum youtubede parcalarım var isteyene atabilirim.

0

tep müzik eskisinden daha çok dinleniyor arabalar manıfot lü arabalar setli radyolar rap müzikli bagırnanın adı rap müzik oldu aşk oldu

0

bana kalirsa rap muzik eski populerligini kaybetti.

0

ben dinlemiyorum malesef hareketli müzikleri daha çok tercih ediyorum

0

dizilerde ve reklam filmlerinde kullanılmasından dolayı normaldan daha fazla dinlenir oldu.

0

ben her zaman severek dinliyorum fakat türk rap müziğini değil ..