0

alışkanlık yaratması için fırçalatıyorum ama nasıl olsa 6 yaşından sonra düşmeye başlayacak dişleri. en azından daha küçük yaşlarda özensin dişlerine bakmayı öğrensin.

0

yani 2 yaşındaki çocuğun çıkan dişleri ona özel fırçalarla fırçalanabilir tabii dikkat etmek gerek alıştırmak için yapılabilir.

0

benim oğlum daha on dört aylık. yani 2 yaşında değilde 3 yaşında dişlerini fırçalama dini öğretmen bana göre iki yaş bence çok erken yutabilir mahcunu daha çünkü aklı ermez birşeye iki yaşındaki çocuğun dişlerini fırçalamasina ondan dayı iç yaş normal diye düşünüyorum m

0

bebeklerin dişleri çıkmaya başladıktan hemen sonra parmak fırçası denilen, parmağın ucuna kılıf gibi geçirilen ve yumuşak plastikten fırçası olan bir malzeme ile dişler fırçalanmaya başlanır. diş macunu kullanmak zorunda değilsiniz, burada amaç hem kaşınan diş etlerini kaşımak hem de diş fırçalama alışkanlığını kazandırmaya başlamaktır. dişlerin tamamı çıkana kadar bu parmak fırçalarla yapılır. çocuk her akşam dişlerini fırçalamayı alışkanlık değil, hayat tarzı olarak benimser böylelikle. bir de sabahları fırçalamak gerekir. sonra zaten çocuk kendi kendine dişlerini fırçalamaya başlar, iki yaşında da dişini fırçalayabilir. o yaştakiler için diş macunları var, onlardan kullanabilirsiniz.

0

iki yaşındaki çocuğa dış fircalatilabilir tabiki alistirmak diş sağlığı önemi için