0

kaydet ile atkli kaydedin arasındaki fark kaydet dediğimizde direkt masaustune kaydediyor ama farklı kaydette ise istediğimiz yere kaydedebiliyoruz.

1

bilgisayarda bulunan kaydet ile farklı kaydet komutları birbirinden farklıdır. kaydet komutu dosyayı bir isimle kaydederiz. farklı kaydet ise daha önce kaydedilmiş bir dosyayı farklı bir ortama kaydetmek için kullanılır. ayrıca daha önce kaydedilen dosyanın adı da değiştirilebilir iz. ayrıca farklı kaydetmek için dosya menüsünde faydalanabiliriz. öte yandan farklı kaydet için f12 tuşunu da kullanabiliriz. kaydet komutunun her hangi bir kısayolu yoktur. sadece dosya menüsünden kaydet deriz ya da araç çubuğunda bulunan ve disket biçimde olan ikona tıklamamız gerekir. bu disket biçiminde bulunan ikon, kaydet anlamındadır. ayrıca kaydedilen dosyalar kullanıcı tarafından değiştirilmediği sürece tüm dosyalar belgelerim klasörüne kaydedilir. eğer bir dosyayı kaydetmiş isek ve yerini başka bir ortama kaydetmek için girişimde bulunmamış isek tüm dosyalar belgelerimde bulunur.

0

kaydet dediği zaman direk seçili olan klasöre kaydeder farklı kaydet dediğin zaman da istediğin yere yeni bir klasör oluşturabilir o klasörün içine kaydedebilirsin

0

kaydet dosyaya kaydediyor.farklı kaydet özel dosyanın içine atildigini biliyorum sadece