0

ben bugüne kadar 25 lira 6 kuruş çektim. şu an da 19 liralık bakiyem birikti. 2 kat puan başladığı için yarına kadar 30 lira yaparım diye düşünüyorum. pazartesi günü 40 lira çekim talebinde bulunurum artık.

0

suan ben 18 gün falan oldu suan ilk 15 günlük bilimde 25 tl yaptım çektim.ama ikinci cekisim için biraz daha bakiyeyi yükseltip ole cekmeyi dusunuyorum cunku işime yarasın bu yaptığım is ve verdiğim emek parayi da güzel yeerde değerlendirip bir ay sonra cekcem insallah ozmana kadar 200 tl gibi bir miktar yapmayı dusunuyorum bende.

0

bu siteden şu ana kadar 225 lira çekim yapmış bulunmaktayım. şu anda ise sitede 17 lira param bulunmaktadır. yani toplam bu siteden kazancım 242 liradır bana çok güzel bir ek gelir kaynağı oldu diyebilirim. umarım bu sitede herkes istediği kazanca en yakın zamanda ulaşabilir.

0

doksan kusur lira efendim.
bu bile bir şey.
bu devirde kimse kimseye bir şey vermiyor.
elhamdülillah
allah razı olsun site kurucularından.

0

yani bu zamana kadar sorumani de 277 tl para kazandım ve ben çok aktif bir yazardım bu aralar fazla aktif olamadım çünkü kendim rahatsızdım benden önce bebeğim rahatsızdı o iyileşti sonra ben kendim hasta oldum. siteye fazla giremez oldum eğer burada kalsaydım yani bayağı bir kazanç sağlayabilirdim. çünkü seviyorum bu siteye bu sitede takılmayı seviyorum çok hoşuma gidiyor ,en azından kafami dağıtmış oluyorum ama bazı arkadaşlarım fazla çekmiş olabilir... ben sadece o kadar para çektim.

0

henüz 1 haftadır oynuyorum ve günlük yarım saat falangiriyorum şuan 9 tl var