0

ben bu sorumani sitesinde daha yeni sayılırım şu anda sanırım 73 tl falan yapmışım 25 tl çektim 30 tl de daha incelemede bekliyor yani bugünlerde çok aktif olup her hafta ödeme talebinde bulunmak istiyorum gerçekten çok güzel bir sitedir iyikide bu siteyi keşfetmiştim bunu keşfetmeden önce ben başka bir sitede idim gerçekten onu kazancı çok zordu ben bu sorumani sitesini başka bir siteden arkadaşları davet ettiğim için beni bantladılar reklam yapıyorsun diye iyi ki ben oradan çıkmış diyorum şimdi sadece şu anda sorumani sitesini kullanıyorum ve gerçekten çok güzel bir sitede herkese de tavsiye ederim zaten ben yeni üye oldum 3 referans getirdim bile kazancı iyidir ve çok kaliteli bir sitedir dedim bundan sonra da eğer böyle giderse daha da referans bu siteye getireceğim gün içinde ne kadar çok aktif olursa o kadar çok kazanırsın ben sabah saatleri çok aktif oluyorum bir de öğleden sonra bir de akşam yemeğinden sonra aktifim günde toplam 5 saat falan aktif oluyorum bazı günlerde de 3 saat yani fazla da olabilir az da olabilir ama kazancı çok iyi ve bu siteyi ben çok beğendim.

0

şuana kadar 400 tl civari bir para çektim. gun icerisinde her saatte aktif olmaya çalışıyorum. yani ev isleriyle ugrasmaktan, son zamanlarda surekli hastaneye gidip gelmekten dolayi pek aktif olamiyorum sitede ama yine her buldugum boslukta aktif olmaya calisiyorum. iste yani musait oldukca girdigim halde 400 tl civari bir para kazandiysam demek ki daha fazla aktif olsam daha fazla kazanirdim. yani iste burada ne kadar fazla aktif olursak ona gore para kazaniyoruz.

0

ben siteyi cok seviyorum ve su ana kadar herhangi bir para cekemedim ancak soyle bir sey var ki bakiyemde 21 lira 13 kurusum var. cok yavas yapsam da biryerlere gelmek icin ugrasmak gerekiyor. yani zaten su dunyada ugrasilmayan meslek ve is yok. yani emek vermeden bir yerlere asla gelemezsiniz. o yuzden dolayi sabir diyorum ve soru cevaplayarak para kazanmama bakiyorum ve site eger cidden para yatirirsa gunde 10 saat bu sitede aktif olacagima eminim.

0

sorumani de suanda toplam 7 tl 56 kuruş var çok şükür iki kat kazanç etkinliği geldiği için paramızı arttirabiliyoruz.bence iki kat kazancın arada bir gelmesi çok iyi oluyor ben yani yoksa arttiramiyordum.

0

şu an 19 lira var. iki kat puan başladığı için pazartesiye kadar 40 liraya tamamlarım gibi düşünüyorum. pazartesi talepte bulunsam cuma gününe kadar para hesabımda olur diye düşünüyorum. keşke iki kat puan olayı her zaman olsa. aslında çok para kazanılabilir ama yoğun emek harcamak gerekiyor. ev iş derken yapamıyorsun. tüm işim soru mani olsa aylık bin lirayı rahat görürüm

0

şuana kadar çektiğim 78 tl var. kazanç hanemde de 15 tl var. toplamda 93 tl yapmışım

0

şunu da eklemek istiyorum. sadece hesabınızdaki para olarak bakmayın olaya arkadaşlar. yarışmalardan kazandığınız paralar ile güzel paralar elde edebiliyorsunuz.

0

şuanda 30 kadar anca yaptım ama yarışmanın sonucunu beklemeyi düşünüyorum çünkü iki katını verecek ilk 10 daki kişilere o yüzdwn biraz dqha duruyorum herhangi bi sıkıntı çıkmıypr merak etmeyin yani ödemede gönel rahatlığıyla devam edebilirsiniz.

0

hesabımda şuan 70 tl var ve 25 tl'den ödeme aldım 10 günlük yarışmasından da 90 tl var herhalde daha bakmadım yani burası iyi kazanabiliyoruz ayın 16 sında yağarsa heyer yarışmadaki lara ödeme talep etcem

0

hesabımda 40 lira var. 500 liralık yarıştan 150 lira kazandım ama henüz hesabıma geçmedi. iki kat kazancında ise yaklaşık 64 lira gibi bir paradayım. güzel gidiyor bir sıkıntı yok şu anlık. umarım böyle devam eder. paralar da düzgün ödeniyor.