0

daha tam 2gün oldu siteye başlayalı dün akşam hesabım banlandı 4tl vardı kopyala yapıştır denemiştim sabah yenide başladım ve şuan tam bir gün içinde 6tl yaptım devam ediyoruz inşallah ödemelerde bi sıkıntı çıkmaz yanibdiyeceğim şu ki toplasanız 5saatte 10lira rahat yaparsınız yeterki uzun ve güzel cevaplar yazın konuyla alakası olsun bundan önce bir çok sitede vakit geçirdim ancak hep hakkımız yendi inşallah sorumanide böyle bir şey olmaz şuan yazılan şeylere göre herkes kazancını alıyor inşallah bizde 25tl olunca alabiliriz bakıcaz 4günde 25tl olurum diye düşünüyorum bu akşam çok çabalayıp 7tl ye tamamlamam lazım yarın 4-5 tl kasıp 10sınırını aşmak istiyorum bu arada anlayamıdğım bir kaç şey var mesela level nedir ne işe yarar bu sitede 3levelim ama soru yazamiyorum birde şikayetim var o kadar boş başlık var ki herkes yazmiş şu kim bu kim arkadaşlar buraya yazacaginiza gogleye yazsaniz zaten cikscak şöyle güzel başlık açın hem siz kazanın hem biz kazanalım hemde sute kazansın neyse herkese başarılar herkese bol hayırlı helal kazançlar

0

1 tl oldu dün başladım bakalım 25 tl ye ne zaman ulaşacağım.

0

siteyle pek ilgilenemiyorum çalıştığım için... ama müsait olsukça girmeye çalışıyorum... iki aydır üyeyim ama daha limite anca yaklaştım... dediğim gibi sitede pek aktif olamadığım için daha yeni ulaşıyorum limite. daha çekemedim yani. ama referansım olan arkadaşım 1 hafta içerisinde ulaştığı oluyor limite.

0

bu siteye yeni başladığım icin hiç kazanamadım umarım zamanla kazanma şansı elde ederim bu siteye teşekkür ederim hem bişeyler öğreniyoruz hemde para kazanıyoruz :)

0

melesaf ki daha 25 tl olmadıgı için bilmiyorum 25 tl olması icin bayagı zamanımı alacak cünkü kısa cevap vererek hep 5 kurus kazanıyorum

0

benim 40 kurusun var yeni başladım çözme aşamasındayız daha

0

sorumaniye katılalı 1,5 hafta oldu şuan hesabımda 10 tl var.daha limite ulaşamadık fakat canla başla çalışıyoruz.aktif olmaya çalışıyorum.inşallah iyi yerlere geliriz bu uygulamada.iyi paralar kazanırız inşallah.

0

şu ana kadar sorumaniden 125 tl aldım ve siteye çok güveniyorum ilerde de böyle olur umarım. site gün geçtikçe çoğalıyor ve artıyor. ödemeler 3 iş günü içinde yapılıyor.

1

şimdiiii.... buradaki yazarların hepsinin farklı aktiflikleri var. :) ben mesela hiç girmediğim zamanlarda oldu, girdiğim zamanlarda 10 tl yi bulan yaptığım kazançlarda oldu mesela... ama girdiğim zaman mümkün oldukça hızlı olmaya çalışıyorum, daha fazla yazmaya çalışıyorum. maksadım giremediğim zamanlar olacak bari bu şekilde biraz toparlayayım durumu yani... :) mesela ben bu zamana kadar 200 den fazla bir kazanç yapıp çektim. dediğim gibi aktif olmadığım günlerde çok. her gün aktif olsam, deli gibi yazsam bırak 200 ü bu zamana kadar 500 tl yi bulurdu yaptığım kazanç. :) eğer sende fazla aktif olursan fazla kazanırsın. az aktif olursan az kazanırsın. :) ve limite ulaştığın zaman veya daha fazla yapıp öyle çekeyim dersen, ödeme talebini gönderdikten sonra 3''iş'' günü içerisinde hesabına yatırıyorlar. sana kolay gelsin, bol kazançlar. :)

0

sorumanide tabiki ilk olarak site acildiginda sitede olanlar için odmee talebi verildigidne yoğun olmadığı için normal şartlarda 3 iş günü içinde ödenir ama ozman yoğunluk yoldu 1. gün yatiyormus suan bu plartfotm hergecengun daha çok üye sayısı artıyor kalitesi artıyor değeri artıyor reklamlar yükseliyor buda tabiki site yoneticileerj için biraz güzel hemde sıkı olduğu için değerlendirdiği için cevapları 3. is gününü buluyor ama tabiki çok sağlam bir plartform burasi para konusunda çok sağlam ve kaliteli bir site burasi.

1

sorumaniden bu zamana kadar yaklaşık 100 tle cekmisligim var. ücretler üç gün içerisinde hesabınıza geçer.