1

ne reklamı olucak tabikide dalin reklamlarıydı.

0

küçükken sözleri dilime takılmıştı " merhaba ben çelik arçelik ya sen kimsin?" bir de şu vardı hep söylediğim "bir adam vardı canı sıkılan turkcell-im geldi sıkıntı bitti" ha bir tane daha var onu da hiç unutmam tam sözlerini hatırlamıyorum ama şöyleydi sanırım "ahmetler mehmetler aliler bu keki yer ayşeler de tadabilir"

0

benim aklıma nedense hep civcivlerin dans ettiği dalin şarkısı geliyor reklam diyince çok hoşuma giderdi. birde sonradan kaldırıldı kötü örnek olduğu için izleyen vardır kesin özcan denizin bir reklamı vardı dondurma reklamı olmaması gerekiyor o çok güzeldi hiçte kötü örnek olan birsey yoktu bence ama neyse . o kadar dizilerde kötü örnek davranışlar var onlarda sıkıntı yok reklam dert oldu insanlara .

0

teremyağ gurme kaymaklı diye bir margarin çıkmıştı.. onun reklamını hiç unutmam.. gerçi unutmamak mümkün mü? ürün yakın geçmişte çıkmış bir ürün. 90 lı yılların meşhur reklamlarından biri var.. popolin… bebekleri reklam filminde oynatıp kremin ne kadar iyi, kızarıklıkları, pişikleri gideren bir krem olduğunu anlatan bir reklamdı… sonraaa… eti cinlerin mini boyu çıktığı zaman çıkan reklam vardı. onu hatırlıyorum. çokonatıın yıllar yıllar önce çıkardiği bir reklam filmi vardı… “nat nat nat, çokonat, çokonatın lezzeti bambaşka” şarkısıyla baya çekmişlerdi.. bir reklam filminde bir okul ortamında boş derste öğrenciler bu şarkı eşliğinde dans edip çokonatları yiyorlar filan. aynı şarkıyla yine başka bir reklam filmi çekildiğini hatırlıyorum.. hintli rolüne girmiş adamlar filan… eti’nin “çayda, kahvaltıda yenir.” diye jingle’lıyla yaptığı birkaç reklam var hatırladığım.. sonra pınar süt’ün büyüdüm büyüdüm, pınar’la büyüdüm reklamı var. kızın küçüklüğünden anne oluşuna kadar büyütüyorlar filan. dankek magma’lar vardı ya bir ara.. ne reklamları dönmüştü.. yandex’in bir reklamı vardı. bir ara reklamdaki bir laf dilime dolandı. “ ben ne bileyim yandex miyim diye :d :d bunlar dışında aklıma gelen (hatırımda kalan) baya reklam var aslında. ama burada da cevapta bir sınır var. yoksa aşklıma gelenlerin hepsini yazardım.

0

molfix in bebek bezi reklami vardi cok eglenceliydi.:)