0

ben facebook kullanmıyorum o yüzden de hiç arkadaşım yok benim . zaten facebook kullanmak çok sıkıcı birşey bence çünkü hiç birşey bulamıyorum ben bana sıkıcı geliyor nedense.

0

facebook kullanmıyorum ve kullanmayacağım. çok saçma, çok gereksiz, ne kadar çok arkadaşının olduğu da hiç önemli değil. ama genel olarak toplumda önemli olan bu ne yazık ki. ne kadar çok facebook arkadaşın varsa o kadar önemli oluyorsun gibi bir şey. üzücü.

0

ben şu an facebook kullanmıyorum önce kullanıyordum yani buna bir 6 yıl falan oldu kullanmıyorum.ben sosyal medya ya karşıyım yani ilişkisi olanlar da bence sosyal medya kullanmamalı. çünkü bu güzel ilişkiyi sosyal medya bitiriyor kaç arkadaşıma gelince arkadaşım çok du galiba şuan sayısını hatırlamıyorum bana göre sosyal medya vakit kaybı tamam haberin oluyor dünyadan ama facebook kullanmak bence güzel değil instagram belki ama facebook gereksiz bana göre.

0

çok iyi bir facebook kullanıcısı değilim. eskiden oldukça kullandığım facebook sitesi şu anda hiç girmez oldum. çünkü başka sosyal medyalar kullanmaya başladığım için orayı kapatmış bulunmaktayım. sanırsam oradaki arkadaş sayım 100 kadar bir şeydi. herkesin artık facebook kullanmadığını görüyorum.

0

hiç yok çünkü facebook kullanmıyorum o yüzden sıfır.

0

facebook ta hic yabanci birini takip etmiyorum hep yakinlar akraba ve arkadaslar tam sayi bilemiyorum ikizelli uc yuz civari herhalde

0

bekarken facebook kullanıyordum. 5000 tane arkadaşım vardı.. tabi şöyle şu şekil youtube'a falan ben şarkı söyleyip atıyordum youtube'da falan ismim yazdığı için hemen beni facebook'tan falan ekliyorlardı. arkadaşlarım falan öyle çoğalmıştı. yani evlendikten sonra zaten bıraktım sosyal medya kullanmayı girmiyorum hiçbir şekilde yani eşim de bana yasakladı ,ben de ona yasakladım o yüzden kullanmayı tercih etmiyoruz bekarken bayağı bir takipçi vardı yani. :))