1

fal baktirir misiniz?

8 cevap
0

fala inanma falsız kalma demişler. baktırıyorum ama öyle keyfine.

0

fala inanma falsız da kalma demişler lakin fala inanan kuranı kerimi yok saymış demektir bence fal bakılmama lıdır oldukça günahtır

0

evet bazen kahve falı baktırıyorum ama tabıkıde ınanmıyorum cunku gelecegı allah tan baska kımse goremez oylesıne adetdendır dıyıp arada bakıyoruz yapmıyor degılız bayanların cogu yapar bazen kahveye ınanamam anlatırkende gulerım yanı

0

fala inanan birisi değilim. evde ara sıra öylesine bakarlar benim kahveyide kapatırlar ama ben dinlemem bile.bazılarıda atıyor tutuyor galiba.

0

ara sira keyfim isteyince baktiririm ve gercekten de cikiyor.:)

0

fal önceden çok baktırdım. şuan olsa da olur olmasa da olur inanmıyorum ama.

0

fal baktırmaya hiç seven biri değilim. özellikle çevremizde oldukça fazla olduğunu ve buna inanan çok kişi görüyorum. bence çok gereksiz ve bazı kişiler bunun üzerinden para kazanıyorlar. sanki her şey doğru gibi gözüküyor onlara göre. ama aslında öyle olmadı sadece uydurma olarak görüyorum ben. oradaki şekilleri bir şeylere benzetiyor ve öyle kandırmaya çalışıyorlar. baktıran kişiler bu konuda çok dikkatli olması gerekiyor ve para kaptırmaması daha önemli aslında.

0

ara sıra fal baktırdığım zamanlarda oluyor ancak genelde telefon uygulaması üzerinden fal baktırıyorum. ne demişler fala inanma falsız da kalma.