0

saglikli icekeler ayran su 've meyvesulari gelr hakiki meyvedlerden yapilmissa oda sayet

0

sağlığa faydalı içeceklerin başında şüphesiz su gelir.ayran faydalı bir içecektir ve türkler bulmuştur bu içeceği.yoğurdu da türkler bulmuştur bu arada.maden suyu çok yararlıdır.taze sıkılmış meyve suları yararlıdır ama sıkıldıktan hemen sonra içmek şartıyla tabi.yeşil çay ve beyaz çay yine faydalı içecekler olarak sayabileceğimiz içecek türleridir.

0

ayrıca maden suyuna çok etkilidir. sağlığa oldukça faydalıdır. özellikle bu kış aylarında sahlep çok iyi gider. ayrana diyecek yoktur. boza da fena sayılmaz. nar suyu kan yapar, kayısı suyu ve hoşaf sindirimi kolaylaştırır ve hazmı kolaylaştırır. tüm bunlara ek olarak fazla aşırıya kaçmadan iyi demlenmiş çay süper olur. günlük 3 ya da 4 bardak çay kafidir. ayrıca iki finca türk kahvesinde faydalıdır. türk kahvesini içerken telvesi ile birlik içilmesini uzmanlar söylemektedir.

0

ayran içi temizler kemikleri güçlendirir, süt kasları güçlendirir boyu uzatır vitamin kaynağıdır bunlar. türk kahvesi kalbe çok yararlıdır ritmi düzenler kabızlığa çok iyi gelir kafayı rahatlatır.

0

yaratılış ve yaşamımızın vazgeçilmez içeceği sudur.buna ek olarak anne sütünü ilave edebiliriz.doğduğumuzda anne sütü ile başladığımız yaşamımızı su olmadan idame ettiremeyiz bu nedenle su bana göre en iyi en sağlıklı ve bizim için yaşam kaynağı olan içecektir.

0

en sağlıklı içicekler olarak ayran, boza, hoşaf suyu, nar suyu, portakal suyu, vişne suyu, kayısı suyu, sahlebi ifade edebilirim.

0

en sağlıklı içecek en başta su.sonra ayran.bitki çayları vs iyi.asitli içecekler zararlı.

0

en sağlıklı içecekler su, soda, ayran ve taze sıkılmış meyve suyu dur.