0

şöyle bir rast geldim bugün de çok sürmez sanırım. elçin sangu oynadığı için tekrarına bakıcam 1.bolumden.seviyorum o kadının oyunculuğunu.

0

çarpışma dizisi gerek başlamadan önce oyuncu kadrosu ile yarattığı etki gerek fragmanları ile zaten ben geliyorum demişti. dizi başladığı ilk günden itibaren tamamen sürükleyen ve akıcı halde devam etmektedir. özellikle kıvanç tatlıtuğun sert adam rolüne bürünmesiyle tekrardan bir kuzey güneyde ki kuzey karakterini hatırlatmıyor değil. bir polis olan aynı zaman da bir tribün liderini canlandıran kıvanç tatlıtuğun bu dizi de de kariyerine çok büyük bir artı katacağından hiç şüphemiz yok. dizinin ilk bölümünde bomba patlama sahnesi ve çarpışma sahnesi kesinlikle uzun zaman akılda çıkmayacak cinsten diyebiliriz. özellikle o bomba sahnesinde ki çekimler oyuncuların bakışları tavırları izlerken tüylerimin diken diken olduğu belki de şimdiye kadar izlerken en çok içindeymiş gibi hissettiğim sahne olabilir. elçin sangu ve melisa aslı pamuğa değinecek olursak elçin sanguya büründüğü rol fazlası ile yakışmış. kiralık aşk dizisinde barış arduç ile birlikte yakaladığı başarıyı bu dizide de sürdürecek gibi duruyor, öte yandan melisa aslı pamuk ise güzelliği ile büyülemesi dışında oyunculuğunu da son derece geliştirmiş gibi gözüküyor özellikle ilk bölümde bıçaklanma sahnesi ile devamında ki çarpışma sahnesinde ki oyunculuğu gerçekten kusursuza yakındı. dizi gerek oyuncu kadrosu gerekse konuların geçişi bakımından şu ana kadar gerçekten harika devam ediyor.

0

o kadar ilgi görebilecek bir dizi olmadığını tahmin ediyorum. özellikle ilk bölümüne baktığım zaman o kadar tutulur bir yanı yok gibi geliyor.