0

erkegin makyajı sakalıdır diye halk arasında bir söz vardır.

0

sakal peygamber efendimizin sünneti dur ama her erkeğe de yakışmıyor birde ben eşimde sakal ,bıyık pek sevmiyorum.

0

valla sakal erkege +1 puan katar dusuncesindeyim ama kesimine uzunluguna bagli olarak degisir.

0

erkek için sakalın önemi kadın için makyajın önemi ne ise odur. sakal bir erkeğin makyajı'dır. özellikle kendi yüz tipine uygun bir sakal tipini yakaladığınız zaman kolay kolay vazgeçilebileceğini hiç zannetmiyorum. bir süre sonra vücudunuzda eliniz kolunuz ne ise sakalınız o konuma geliyor.bazı erkekler sakal bırakmayı pek tercih etmese de gerçekten sakalın erkeği çok değiştirdiği konusunda sanırım hepimiz hem fikiriz. bu yüzden sakalın erkek için önemi oldukça fazladır. kestiğiniz zaman 5 yaş küçülebilir, uzattığınız zaman 5 yaş ileri atabilirsiniz. sakalın bakımı da neredeyse saç kadar önemlidir aslında. bunlar için sebumlar özel sakal kremleri şampuanları çıkmaya başlamış ve baya revaşta olan ürünlerdir. bazısı bu işi abartıp sakala bakım işini abartsa da sakalın erkek için bir noktadan sonra vazgeçilmez olduğu aşikar

0

erkek için sakal , kadın için makyaj ne ise odur. o yüzden dır ki erkeğin makyajı da sakalıdır derler. bence de öyledir sakalı nasılmış bir erkek eğer gerçekten karizmatik ve yakışıklı değilse bu onu tamamen bitirmiştir . aynı şekilde çok yakışıklı olmayan bir erkek sakal bıraktığında daha ilgi çekici olabilmektedir . tabii ki güzellik yakışıklılık göreceli bir kavramdır . ama bakımlı bir kadın için makyaj ne denli önemli ise abartilmadan yapılmış, bir erkek için de sakal o denli önemli bir noktadır fikrimce .

0

erkegin makyaji susude sakal tesbih yuzuk takim.elbisedir kirli sakal ozellikle kizlar bayiliyo abi yaa yilda 3 defa sakal uzatiyorum isim geregi 3 defa aman sakaluni kesme diyolar 15 gunde oyle guzel oluyo ki dokundukca dokunuyolar ilgi gormekte hosuma gidiyo tabi :)

0

erkeklerin çoğu sakal bırakmayı seviyor ve eğer çok uzun bir süre kestirmiyorsa pek fazla bakması çok zordur. tabii ki bu kişiden kişiye değişiyor. bazı erkekler ise sakal bırakmayı hiçbir şekilde sevmez ve iki veya üç güne bir tıraş olur.