0

insanların inanma isteği var hep hemen herkese çabucak inanmak bu yüzden de çabucak kandırılıyoruz. insanlar birine inanmanın ve güvenmenin açlığını yaşıyor bence bu yüzden de inanmak istiyoruz. bazen yalan olduğunu bile bile kanıyoruz, kandırılıyoruz.

0

bencede çok çabuk kanıyoruz. yada kanıyor gibi yapmak durumunda bırakılıyoruz. hersey de bir düzenbazlık illaki oluyor. herkes yada herşey kendi çıkarları doğrultusunda ilerliyor çünkü.

0

sistem bunun üzerine kurulu zaten.etrafımıza bir bakalım bizden yana olpan ne varki dışarıda?tuzaklarla dolu heryer.bankalar bizi kandırır,marketler kandırır,bakkal,çakkal,esnaf hepsi kandırma üzerine kuruludur.hep uyanık olmak zorundayız.dürüst değiliz.en fazla kandırmacanın olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz.arap topluluklarına çok özeniyoruz nedense.bu doğru değil.evrensel ilkelere tutunalım.doğru insanlar olmaya çalışalım.iyilik yapalım.iki günlük dünya gelip geçiyor herşey.geride bıraktığımız anılar güzel olsun.

0

insan oğlu okadar şeytan ki içimizdeki iyiliği iyi niyetle saflıktan dolayı bizi kandırmaya yeltenen şeytan insanlar var sen iyi niyetini yaklaşırsan o şeytanı niyetini yazıların hepsini köy düğünü var sen haklısın dersin oksana haksızlar insanoğlu kimse şeytandır kimisi saftır melektir ikimize çabuk kandırır çünkü kimse çabuk kadar ikimizi çabuk kandırmaya çalışıyor elindeki alayındaki her şeyi almaya çalışıyorsun ama bizim gibi saf insanlar buradan iki kuruş olan kazanabiliriz diyeceğim yaparaktan burada kat çalışmıyor kazanmaya çalışıyoruz ve gecenin 2 olmasına rağmen beni hala eve gidemedim ve çalışıyorum bu bizim kandırıldığımız anlamına geliyor işte