0

evet bu görüşe tüm kalbimle katılıyorum.

0

direk banlamak değil de üç kere falan uyarı alıp hala devam ediyoraa banlanmalıdır çünkü mesela kendi üzerimden örnek veriyim gün içinde birsürğ işimin gücümün arasında girip mantıklı ve uzun uzun cevaplar yazmaya çalışıyorum bazen bir soruya yazdığım cevap 15 dakikamı alıyor ama o adam gelip rastgele tuşlara basarak ve saçma sapan şeyler yazarak benımle aynı kazancı elde ederse haksızlık olur bitek bana da değil burda emek ve zaman veren birçok üyeye haksızlık olur

0

yooo bence kimse banlanmamalı.isteyen istediği cevabı yazmalı bu bir cevapsa eğer.böylelikle o kişiler kendilerini teşhir etmiş olurlar ve belki de rahatlarlar.sonrasında ilgilerini çeken konulara doğru cevaplar vermelerini nasıl sağlayabiliriz asıl bu konu üzerinde yoğunlaşmamız gerekli diye düşünüyorum ben.

0

bence de çok doğru söylüyorsun. soruyla alakalı cevap verilmiyorsa o kişinin banlanması lazım. en azından bize haksızlık olmamış olur. yani akıl var, mantık var soru soruluyor burada ona göre cevap vereceksin sonra bazı insanlar gerçekten uzun mesaj yazayım derken saçma saçma cevaplar veriyor. genellikle ben bazıları cevaplarını falan okuyorum bu nedir ya böyle diyorum kendi kendime hatta imla kurallarına uyumayan insanlar var.. uyarı alıyorlar gene de aynı şekil devam ediyorlar. yani ben şahsen kendi adıma söylüyorum. ben çok karşıyım bu site resmen çöp gibi olmuş. önüne gelen soru soruyor bence bu soruları sormani onaylarsa ana sayfaya yaysa daha güzel olur diye düşünüyorum. hani bekleyip göreceğiz bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak çok merak ediyorum ama dediğim gibi öyle insanların banlanması lazım zaten hak ediyorlar da yani banlanmayı.

0

bu konuda yukarıda yolluyorum yapan arkadaşlarla hemfikirim ve gerçekten abuk sabuk konuyla alakasız yapılan yorumlara dönük bir tanem bir takım önlemler alınması bende faydalı buluyorum.bir de eklemek istedim şöyle bir şey var birkaç kullanıcı da bunu gördüm, o kullanıcılar yoruma hiçbir şey yazmayıp spam denilen boş, hiçbir manası olmayan mesajlar yazıp konulara ve siteye de bu anlamda zarar veriyorlar.

1

evet aynı görüşteyim nedeni ise öncelikle biz yorularak yazarak para kazanıyoruz adam hem rasgele yazı atıp hem kopyala yapıstır yapıp hak yemeye calısıyor veya bazısı da konuyla alakası olmayan yorumlar yapıyor para kazanmak icin buna karsıyız 2. olarak da biz hakkımızla para kazanmaya calısıyoruz hem bildiri boş bildiri gönderiyor hemde adam kazanmaya calısıp her yere uzun yazı atıp ondan sonra para kazanmaya çalışıyor hemen 25 tl yapıp cekmeye calısıyor yani bu bizim hakkımıza girmektir adam banlandıgı zamanda beni banladınız paramı verin diyor sanki hakkıyla kazanmış gibi o yüzden böyle insanlar banlansın ve kurtulalım tamamen yoksa insanı kanser ederler deli ederler sorumani sagolsun hemen hallediyor bol kazanclar

1

evet bu bir kazanç elde etme sitesi olabilir ama düzgün yorumlar yapılmalı. çünkü biz burada yaptığımız yorumları okuyoruz ve bilgi ediniyoruz. o yüzden gereksiz yorum yapanlar, abuk subuk şeyler yazanlar banlanmalı.

1

gayet iyi olur.abuk subuk cevap vermelerini saçma ve amaçsız buluyorum.

1

bencede katılıyorum bu dediğiniz seylere çünkü bazı kullanicilar atiyor sorularin cevabini ben kendi bildiklerimi paylasiyorum internetten bilgi almiyorum ama ban konusunda hemfikirim sizinle.

0

kesinlikle evet ama aynı şey abuk sabuk soru soranlar içinde geçerli olmasın mı ?

0

bu konuda site yönetimi zaten birşeyler yapmaya başladı. sağolsun soeumani ekibi boş durmuyor. yeni yenilikler sunuyor, sıkıntılarımızla ilgileniyor. sağolsunlar.

0

en kısa zamanda bildirim ayarlarını düzenlemelerini rica eder, başarılar diliyorum.

0

ben de aynı görüşteyim. burayı hem kim yönetiyorsa bence kesinlikle bir kalite yönetimi getirecektir. sorumani’ye mesaj attığımda bu yönde güzel haberler aldım.

eğer kizmazlarsa doğrudan aldığım cevabı şöyle bırakıyorum.

“merhabalar, geliştirmeye yönelik fikirleriniz bizim için gerçekten çok değerli. proje henüz emekleme aşamasında. kaliteli ve gerçekten bir değer üreten kitle toplamaya çalışıyoruz. çok kısa sürede soru ve cevap kaliteleri konusunda moderasyon ekibi kurmayı planlıyoruz. moderatörler doğrudan değer üreten yazarlar arasından seçilecek. arkaplanda yeni özelliklerin geliştirmesi tamamlamaya çalışmaktayız. iyi günler dileriz.”

0

sorduğum bazı soruların altında aynı kelimeyi defalarca tekrarlayanı gördüm, moderatör bu konuya müdahale etmeli.

0

kesinlikle katılıyorum. bence sorulan soruyu yanıtlar nitelikte olmayan kullanıcılara önce uyarı mesajı çekilmeli. daha sonra ise süresiz banlanma cezası uygulanmalıdır.