0

huzurumu ve kendimi kaybetmiş sayılmam çok şükür. çok mutlulumuyum çok mutlu olduğumu söyleyemem ama kendi içim de mutluyum tabiki kısmen de olsa. ancak huzursuz değilim.

1

bugüne kadar kendimi kaybedecek kadar kötü bir ruh hali içerisinde çok şükür ki hiç olmadım. hayatımın bazı dönemlerinde mutluluğu kaçırdığım ve mutluluktan uzak bir hayat sürdüğüm zamanlar oldu. böyle durumlarda da sürekli olarak nerede yanlış yaptığımı düşündüm de hayatımı tekrardan düzene sokmak ve mutlu bir yaşam sürebilmek için çözüm yolları üretmeye çalıştım. zaman içerisinde kendini kaybedecek kadar değişen insanlara da bazen hak vermiyor değilim. çünkü insanlar bazı durumlarda gerçekten altından kalkamayacakları kadar büyük yükler taşıyorlar. hal böyle olunca da kendilerine bir savunma kalkanı oluşturuyorlar. dış dünyaya karşı kendilerini fazlaca kapatıyorlar ve hem mutsuz oluyorlar hem de kişilikleri fazlaca değişiyor. ancak ne yaşarsak yaşayalım kesinlikle kişiliğinizden ödün vermemeye ve karakterimizi asla değiştirmemeye dikkat etmeliyiz ve yaşadığımız şeylerin bizi çok fazla yıpratmaması için özen göstermeliyiz. yaşamış olduğunuz olayları fazlaca abartmazsak ayrıca olay daha taze iken bu kötü durumların içerisinden çıkmak için çabalarsan eğer ne kendinizden ölüm vermiş ve kendimizi kaybetmiş oluruz ne de mutluluktan uzak bir hayat yaşamış oluruz. tek yapmamız gereken hayatımızda bizi mutsuz eden insanları ve olayları hayatınızdan uzak tutmaya çalışmaktır. bunu başarırsak eğer bu hayatta gerçekten mutlu olmak çokta zor bir şey değil. şu anda çok şükür ki gerçekten güzel ve mutlu bir hayat yaşıyorum ben kendime olaylar karşısında dik durabilmek için her zaman hakim oluyorum.

0

ben bu ara mutluluğumu biraz kaybettim. maalesef zor bir süreçten geçiyorum. genelde kendimi kaybedecek kadar kendimi güçsüz hissetmedim. her zaman ayağa kalkmasını bildim. bence birkaç güne tekrara mutluluğu yakalarım diye düşünüyorum.

0

bişey kaybetmedim hepsinden var bende az da olsa.