0

evden yapabildiğim ek gelir şuan için bu sitede aktif olmak ve bugün itibari ile internet üzerinden kitap satışı yapmak için kitaplarımı yüklemiş bulunuyorum. bakalım hayırlısı ile kalkarım bu kitap satışının altından.

0

bende sorumani sitesini kullanıyorum başka bir şey yapmıyorum

0

evde ek gelir olsa diye bişeyler yapmak istedim bulamadım malesef hep kozmetik üzerine buldum ama yapmadım evde olan arkadaşlarımız gerçekten ek iş bulamıyor bende öyle çocuklarım kucuk calismiyorum malesef bizim sıkıntılı oluyor

0

aynen bende sitelere bakıyorum . bakalım fayda sağlayabilir miyim. bir kaç uygulama işte böyle .

0

eve ek kazanç sağlamak için sorumani ve yandex toloka gibi güvenilir sitelerde çalışıyorum ve hafta sonları yarı zamanlı çalışıyorum.

0

yani zaten ben çalışamıyorum benim bebeğim 14 aylık daha çok küçük olduğundan dolayı çalışamıyorum. maalesef şu an zaten eşimde çalışmıyor inşaat sektörü durduğundan dolayı 3 haftadır evde yani ben mecburen burada takılıyorum. sorumani'de elimden geldiği kadar çabalıyorum hasta yattım zaten bir hafta boyunca fazla girememiştim siteye bu aralar gene aktif olmaya devam edip en azından evim de ekmek param olsun diye uğraşıyorum. inşallah da kazanırım şu yarışmayı gerçekten de paraya çok ihtiyacım var ek gelir olarak sadece bu işi yapıyorum. sen de burada takılarak en azında para kazanmış olabilirsin.

0

evde ek gider yapıyorum daha çok maalesef

0

evde ek gelir için yazı yazıyorum. ama günümün 11 saati işte geçiyor.

0

vallahi evde ek gelir sağlayabilmek için internetten para kazanmaya çalışıyorum uğraştım beş altı tane site var birisinde 7 dolarım kaldı almayı düşünüyorum inşallah alırım 100 lira ediyor buradan da bir iki haftada 3 haftada bir veya ayda 1 20 25 tl kurtarabilirsek en azından çocuklarımızın okul ihtiyaçları değil de okul açılma verebilirsek veya yiyeceklerin karşıt edebilirsek bizim için de mutlu bir de köyden getirdiğimiz yoğurt peynir yağ kaymak buna benzer şeyleri koru komşu satıyoruz hem köydeki anne babamıza faydamız oluyor hem bize faydamız oluyor

0

evde ek gelir olarak kazanç sağlayabileceği sitelerde takılmak daha mantıklı.