0

cocu vizyonsuz gidiş avrupa'da ki sistemi buraya getirmeye çalışıyor sistem uymadı kovuldu
onun yüzünden

0

comolli fenerbahçeden ziyade kendisine çalışıyor.öngörüsüde zayıf.herhangi bir menajer ondan daha verimli olur.

0

fenerbahçe futbol kulübü bu sezona başkan değişikliği ile başladı. yıllardır fenerbahçe'nin başında bulunan aziz yıldırım yerine ali koç başkan seçildi. öte yandan fenerbahçe futbol kulübüne yeni gelen futbolcuların takıma ayak uyduramaması ayrı bir derttir. ayrıca kaleci sorunu yaşanması ayrı bir netice olarak değerlendirebiliriz. bunlara ek olarak fenerbahçe'de teknik adam sıkıntısı yaşanmış ve ilk yari bitmeden iki teknik adam gönderilmiştir. bu olay belkide fenerbahçe tarihinde ilkez oluyor. bundan daha önceki zamanlarda ilk yarıda bu kadar teknik adam değiştirmesine rastlamayız. yalnız fenerbahçe türkiye süper ligin en iyi takımlarından biri olup kendini ikinci yarıda toparlayacaktır. takımın başına yeni getirilen teknik adan ersun yanal fenerbahçe'yi toparlayacağına ve yeni başlayacak olan ikinci yarıda yine ligin en baş sıralarına geleceğini ümit ediyoruz.

0

fenerbahçe bu yıl bir çok sorun ile başladığından dolayı pun kaybetti.

0

fenerbahce öncelikle teknik tirektörün olmaması ile ve futbolcuların moral motıvasyonları cok kötü eğer biraz kendilerine gelirsek cok başarılı bir takım olur

0

yönetimin yeni olması ve teknik direktörlerinin türk futboluna aşina olmaması fenerbahçeye bu kadar fazla puan kaybettiren en önemli nedenlerdir.