0

bal yemeyi seviyor musunuz?

7 cevap
0

arkadaşlar ben küçükken babam arıcılık yapıyordu ben de onun yanı sıra ona yardım ediyordum kahvaltımız da her zaman bal oluyordu. bu yüzden bal yemeyi çok seviyorum alışkınım bal yemeyi çok severim ben yemeyi hepinize de tavsiye ederim.

0

tereyagla ikisi mukembel uyum sagliyor bence

0

evet gerçekten bal harika bir besin çok seviyorum özellikle sütle karıştırıp içiyorum çok lezzetli oluyor

0

benim hiçbir şekilde balla aram yok. bal severim ama yiyemiyorum sadece sütün içine koyup o şekilde ballı süt yapıp böyle içiyorum. gerçekten de bal dişlerim böyle ağrıtıyor ondan dolayı yemiyorum ama ben bebeğim mesela çok sever balı biz öyle şey balı almıyoruz hakiki bal alıyorum ondan dolayı bebeğime rahat bir şekilde de verip yediriyorum.

0

ben daha önce bal yemeyi çok sevmezdim. ama şu an çok seviyorum. hem çok faydalı hem de insanın birçok derdine deva oluyor.

0

bal dediğin özellikle doğal olmalı çünkü eğer doğal olmazsa çok şekerli oluyor o yüzden doğal bal olursa çok severim köy tereyağı yada kaymak olacak çok güzel oluyor.

0

bal yemesini çok severim. özellikle sabah kahvaltılarında bolca tüketmeye çalışıyorum. balın aslında sağlığımız açısından önemi çoktur. bu yüzden gün içerisinde fırsat buldukça tüketmeye çalışıyorum.