0

herşeye yorum yapan insan eğer gerçekten bilgili biriyse eger haklı derim ama boş yere konuşuyorsa susmasını isterim.

0

bir insan her şeye yorum yapıyorsa, orada bir sıkıntı vardır zaten. bir insanın her şeyi bilmesi mümkün değildir. her şeyi yorumlaması mümkün değildir. her konuda bir iki kelime cümle söylenebilir, fakat yorum yapmak geniş bilgi gerektiren bir şeydir ve alanında uzman dahi olsa, profesör dahi olsa, bir insan her şeyi bilemez, bu konuda böyle düşünüyorum ve her şeye yorum yapan bir insandan sanırım çok etkilenmem, onu çok takmam sadece konuşmak için konuştuğunu düşünürüm. zaten bir insan her şey yorum yapıyorsa, dikkat çekmek istediği bir şey vardır. beklediği değeri bulamamıştır ve kendisine dikkat çektirmek istiyordur etrafındaki insanlara. ben biliyorum, ben bunu biliyorum, ben bu konuya hakimim gibi tavırlarla aslında kendinden nefret ettirdiğinin farkında değildir. kişisel bozukluk olabilir bu tür insanlarda, çünkü davranış tamamen aykırı bir davranış. her konuda yorum yapan bir insan, eğer ki müneccim değilse, alim değilse boş konuşan bir insandır sadece.

0

yaklaşmam uzaklasirim bir insan herseye yorum yapiyorsa bildiginden degil cahilliğindendir cahille de muhabbet sohbet olmaz onkisiden uzaklasirim sizin oyle bir arkadasiniz varsa sizde uzaklasin bence

0

doğru ve yerinde yorum yapıyorsa yapsin ama bilmeyip de bilmiş gibi herşeye maydanoz olan insanlardan nefret ederim.

0

sessiz kalırım umursamam geçerim. çünkü öyle bir tanıdığım var her şeye mi yorum yapar bir insan giyimime, kıyafetime, konuşmama, evime her şeye sürekli yorum ve gereksiz acımasız eleştiri yapar. ben de umursamıyorum artık hatta dinlemem bile yani he he der geçerim ya da tabi tabi yapar rahatsız olduğumu belli ederim.