0

türkiye kupası'nda bu sene galatasaray kulübü şampiyon olacaktır.

0

türkiye kupası'na bu sene galatasaray takımının daha başarılı olacağını düşünüyorum.

0

bana göre türkiye kupası'nda fenerbahçe ne kadar kötü gitsede fenerbahçe kupayı zorlayacak ve müzesi'ne götürecektir diye düşünüyorum.özellikle fenerbahçe ligde çok kötü gidiyor ve bana göre lig'de bu sene pek iyi şeyler yapamayacak gibi duruyor. en azından sezonu kupasız bitirmek istemeyen sarı-lacivertliler bence bu kupaya asılacaktır diye düşünüyorum. özellikle ersun yanal kupaları önem veren bir teknik direktör bana göre ersun yanal fenerbahçe taraftarının bir nebzede olsa mutlu etmek için bu kupayı eninde sonunda müzesi'ne götürecekler diye düşünüyorum. ancak ersun yanal'ın ilk hedefi lig olacaktır kesinlikle çünkü lig'de fenerbahçe şu an küme düşme potasında umarım ersun yanal takımı çok iyi bir şekilde toparlar ve üst sıralara doğru götürmeyi başarır.

0

türkiye kupasında başakşehir ve fenerbahçe yoğunluklu olucak çünkü başakşehir ligde üstün oluyor ama son haftalarda kaldıramayıp bırakıyor fenerbahçe ise ligde birşey yapamıyor mecburen türkiye kupasına yönelmekte

0

türkiye kupası'nda bu sene büyük çekişme olacağını düşünüyorum. özellikle bakıldığı zaman anadolu takımları daha çok önem veriyor türkiye kupasına. bu zamana kadar genel olarak hep büyük takımlar türkiye kupası'nı kazanmıştır. ama bu sezon büyük kulüpler kadroları iyi olmadığı için elenme ihtimalleri var. geçen sene türkiye kupası finali galatasaray akhisarspor arasında oynanmıştır. galatasaray büyük ihtimalle kupayı almayı çok istiyordu ama istediği gibi sonuçlandı. akhisarspor finaldeki oynadığı oyun gerçekten başarılıydı. kadro olarak ne kadar galatasaray kazanacak gibi görünse de maç sonrasında hiç de öyle olmadı. özellikle bu sezon galatasaray'da sana bu kupa için daha çok önem adımı olarakverdiğini ama kadro olarak çok kötü olduklarını görüyoruz. bu yüzden daha fazla avrupa ligi'ne önem verdiklerini ve istedikleri kadroyu ilk yarıda kuramazlarsa büyük ihtimalle kupayı pek fazla önemsemezler gibi geliyor. beşiktaş takımına baktığımız zaman takım içerisinde gerçekten oyuncuların bazıları ayrılmış durumda. çünkü maddi konuda büyük sıkıntılar yaşıyor şu anda. türkiye kupası'nı beşiktaş kulübü uzun yıllardır kazanamıyor. istedikleri kadroyu bir türlü kuramadık lar için bu sene de oldukça kötü olduklarını düşünüyorum ve kupayı pek fazla önem vermeyeceklerdir. fenerbahçe kulübü'ne bakıldığı zaman bu sezon çok sıkıntılı ve istedikleri performansı sahaya göremediklerini görüyoruz. kadro olarak hollandalı teknik adam istediği kadro kuramadı ve takımdan istifa etmiş durumda. ama fenerbahçe kulübü hollandalı teknik adamın göndererek kötü gidişine dur demek istiyor. bu yüzden takımın başına ersun yanal gibi başarılı bir teknik adam getirdiler. fenerbahçe türkiye kupası'nı önemseyen bir takım değil aslında. bu yüzden bu sene de özellikle kadroları kötü olduğu için yine başarılı elde edemeyeceklerini düşünüyorum. bu sene büyük başarı elde etmesini beklediğini takımlardan biri de konyaspordur. özellikle konyaspor bu seneki kadrosu gayet başarılı ve savunma hattı oldukça çok iyi olarak ilerliyorlar. konyaspor türkiye kupası'na oldukça önem veren bir takım ama geçen senelerde istediği kadroyu kuramadığı için başarı elde edememiştir. o yüzden bu sene teknik adam istediğin kadroyu kurdu ve oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. o yüzden hakkında bilgi yarı dönem transferinde eksik olan bölgelere iyi oyuncular gelirse daha başarılı olurlar.