0

bu takimda sampiyonluk yasamis bir hoca tabiki iyi gelcek .en basinda gelmeliydi bu hoca bu takima.

0

ersun yanal ile fenerbahçe kimyası zaten uyuşuyor. neden derseniz 2014 senesinde bakacak olursak eğer, tamam elindeki kadro çok kaliteli bir kadroyla ancak hücum futbol anlamında fenerbahçe'ye geliştiren bir teknik direktör olduğunu söyleyebiliriz. şu an baktığımız zaman fenerbahçe'nin başında 2 maç oynadığı ilk maçta ligi maçında erzurumspor maçında 2-0 öne geçtiler, ilk yarı 2-0 tamamlandıktan sonra ikinci yarı kişisel hatalardan 2 gol yiyerek maç 2-2 berabere bitti. bana göre bu maçta ersun yanal'ın bir hatası olduğunu düşünmüyorum. daha sonra dün oynanan giresunspor maçında fenerbahçe ilk maçta kadıköy'de oynanan maçta 1-0 yendiği rakibini deplasmanda 5 kişilik bir skorla yenerek gerçekten çok güzel bir galibiyet elde ettiğini söylememiz mümkündür. baktığımız zaman ersun yanal ile oynanan 2 maçta 7 gol atıldı ve 4 gol yenildi. hücum futbol anlamında ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu gösteren bir istatistiktir diye düşünüyorum. umarım ersun yanal devre arasında güzel transferler yaparak fenerbahçemizi güzel yerlere getirmeyi başarır.

0

ersun yanalın fenerbahçe ile kimyası zaten uyuştuğu için bu kulüpte şuanda. uyuşmaz diyenler hangi mantık ile bunu söylüyor anlamış değilim. 2014 sezonunu hatırlayacak olursak fenerbahçe o sezon lig tarihinin en erken şampiyonluğuna ulaşmıştır. nisan ayında şampiyonluğunu ilan edip pek alışıla gelmemiş bir olaya imza atmıştır. hal böyle iken elimizde böyle bir örnek varken ersun yanal tercihinin ne kadar mantıklı bir hamle olduğunu söyleyebiliriz. erzurumspor maçının ilk yarısında bunun belirtilerini görmüş olduk zaten. ayrıca bugün giresunspor maçının tamamında takımın ortaya koyduğu oyun takdire şayandı. taraftar ile arasında da inanılmaz bir bağ bulunan ersun yanalın elinde ki kadroyu en iyi şekilde kullanıp devre arasında takıma katacağı oyuncular ile fenerbahçeyi layık olduğu yerlere getirip önümüzde ki sezon da 4. yıldızı takacak bir takım yaratıp yıllar önce söylediği 4. yıldıza beraber ulaşacağız sözünü yerine getirmiş olacaktır. buna ek olarak şunu da söyleyebiliriz fenerbahçe şuanda 3 kulvarda da mücadele etmektedir. ersun hocanın türkiye kupasını kazanıp avrupada da çeyrek final veya olursa yarı final yapması bu kabus gibi geçen sezonu muhteşem bir şekilde tamamlama ihtimali bulunduğunu da belirtmek istiyorum. bu kadar kötü olmasına rağmen derbi maçlarında sadece deplasmanda kaybettiğini düşünürsek 2. yarıda bu puan kayıplarını telafi edip ligi ilk 5-6 içerisinde bitirebileceğini düşünmekteyim.

0

fenerbahçe kulübü bu sezona çok kötü bir giriş yaptı ve şu anda lig'in dibine kadar inmiş durumda. hollandalı teknik adam takımın başına geldi ve takımı tamamen batırdı diyebiliriz. çünkü yaptığı transferler hiçbir şekilde iş yapmadı ve maç için kurduğu kadroda hiçbir şekilde işe yaramıyordu. bu yüzden bir an önce gitmesi çok iyi oldu fenerbahçe kulübü için. şu anda fenerbahçe'nin başına ersun yanal gibi başarılı bir teknik adam geldi. kadroyu ve şu andaki takımın durumunu bildiği için daha çok iş yapacağını tahmin ediyorum. özellikle transfer dönemine girmeden önce gelmesi daha iyi oldu ve takımın içerisinde olup oyuncuların performansını görecek. hangi oyuncuların gitmesi gerektiğini ve hangi oyuncuların alınması gerektiğini şimdiden kafasında hazırlamış durumda bence. fenerbahçe kulübünü çok zor süreçler bekliyor aslında. ama bu sene istenilen hiçbir şekilde performansı veremeyecek ve önümüzdeki sezon daha başarılı yerlere gelebilirler. özellikle fenerbahçe'nin forvet konusunda ve savunma eksiklik olduğunu söylemek çok doğru olur. çünkü dünkü erzurum maçında izlediğim kadarıyla fenerbahçe bayağa bir pozisyon buldu ama hiçbir şekilde sonuç alamadılar. erzurumsporda fenerbahçe kalesine bayağa geldi ve 2 tane gol atarak 1 puan aldılar. ersun yanal için gerçekten çok zor bir süreç başlıyor diyebiliriz elinde başarılı bir takım olmadığını ve güzel bir kadro olmadığını herkes biliyor. inşallah bu kadroyu düzeltir ve biraz olsun avrupa'da ve türkiye kupası'nda iyi yerlere gelirler.

1

zannetmiyorum. ne oldu ilk yarı 2-0 galipken, ne oldu da bir den uzatmalarla beraber 2-2'ye durum geldi. pr olarak yapılan tribün baskısı ile takımın başına getirilen adam.
hiç sevmiyorum kendisini, karaktersiz biri bana göre. ali koç'da hiç istemiyordu ama adamı mecbur bıraktırdılar. twitter'da her gün yanal'ım tagi açıp, bu çok güzel bir pr çalışmasıydı bana göre, ve benim düşündüğüm, bu ersun yanal takıma gelebilmek için bunu kendisi ayarladı. belki de aziz yıldırım severler de işin içinde, oğlum aşırı fanatik fenerbahçe'li ilk kez ağzından şunu duydum ersun yanal ile imza atılıp anlaşıldığı zaman.
"dilerim küme düşeriz, bunu diliyorum, anlasınlar bu adamla da olmayacağını" dedi. ne diyorsun oğlum fenerbahçe bu dedim, olsun çıkarız nasılsa dedi. bir yıl dedim. olsun dedi ben bu süreçte fenerbahe basketi zaten seyredeceğim. ersun yanal ile olan bu takım umurumda değil dedi. o kadar kızgındı. bende çok kızgınım bu ersun yanal taraftarlarına.
gördüler ilk maç ile de bir şey olmayacağını.