0
0

sorumani kazancı cep harçlığı icin:)zengin olmak için yılbaşı ikramiyesinin çıkması lazım. o dar zor biraz. şans kime vurursa artık. bize çıkmayacağı garanti. bilet te almadım. iki , defa alışmışlığım var, amorti bile vurmadı. hiç umudum yok yani. birazdan uyursam belki zengin olabilirim rüyam da:)

0

selamun aleykum biri benden bahsetmis burda :))

0

bwn varım... villalar, arsalar aldım kendime... spor arabalarım kapımda sıra olmuş vaziyette şuan... nedeni ne biliyor musun? sürekli aktif olup soru cevap yapmak ;) ;) her bulduğum boşlukta buradayım :)

0

kendime bir tane ev aldım :))) ya bence burada nasıl zengin olalım ancak burada ekmek paramızı kazanmaya çalışıyoruz. yani az da olsa gene de evde boş boş oturmaktan iyidir diye düşünüyorum. en azından zaman geçirmiş oluyoruz. cebimizde para olmuş oluyor. yani ben sorumani sitesini seviyorum diğer sitelerden çok farklı en azından tıkır tıkır paranı yatırıyorlar. 25 tl ye geçince ödeme talebinde falan bulunduğunda ben şahsen çok şükür bu zamana kadar paramı aldım ve paraya ihtiyacım olduğu günlerde işime yaradı parası yani inşallah sorumani hep ayakta kalır bizde kazanmaya devam ederiz diyorum.

0

aslında bu ise bu kadar zaman harcanmaz ama parayı veriyorlar mi diye deney yapıyorum