0

yani mastercehfte'deki murat gerçekten doğru insan şizofren hastası diyebilirim. bir kuşa nasıl davranmış ve onun direkt tımarhaneye atılması lazım diye düşünüyorum. sadece haberlerde bir kere izledim ve duydum. papağana seni yiyeceğim mi ,keseceğim mi ,ne öyle bir şeyler söylüyordu ve onu karısından nasıl korkmuyor anlamış değilim. yani öyle bir insan karısına bile zarar verebilir. yani o kadının yerinde olsam asla o adamla evli durmam. sonuçta kendisi şizofren hastası ne yapacağı hiçbir şekilde belli olmaz diye düşünüyorum. yani öyle insanlar benim gözümde hiçbir zaman insan değildir ve papağanda öldü, çok üzüldüm gerçekten de.

0

evet akşam gerçekten çok üzüldüm. bence o adam psikolojik sorunları var bir an önce el konulması gerekiyor bir hastaneye yatırılması gerekiyor bence. papağanı yaptığı kötü şeyler gerçekten akıl sır ermiyor artık gerçi her yaptığı akıl sır ermiyor bence. o yüzden gerçekten o insanı alıp artık bir akıl hastanesine yatırmak gerekir zaten master şef olarak katıldığı programa da yaptıkları çok belliydi saçma hareketleri vardı gerçekten. nasıl da o programda kaldığın hala anlamış değilim çok uzun süre o programda kaldı aslında önceden çıkarılması gerekiyordu daha sonradan anlatılan sırf reyting için o adam orada koyuyorlar yani.

0

masterchefde ki muratın ekranlar da ne aldığını anlamak gerçekten çok zor. sırf reyting olsun diye bu tür insanları ekran önüne çıkarıp üstünden para kazanıyorlar, e tabi kendisi de para kazanıyor. sonra bir anda programdan elenince gündemden düştükleri için tekrar gündeme yükselmek açısından böylesine saçma sapan akıl almaz hareketler yapabiliyorum. canlı yayında parmaklarını kesip kendine zarar veren bir ruh hastasının papağana zarar vermesi gayet normal. böylesine bir adamı ekran önüne çıkarıp bizlere izlettiren bu adama bunun karşılığında para veren insanlara sormak lazım esasında akli dengesi yerinde olmayan ruh hastası insanları ekran önüne çıkarıp ünlü yapıp programdan yolladıktan sonra sanki o hiç olmamış gibi davranıp onu yalnızlığa iterek ünlü olmanın tadını bir kere alan o adamın yaptıklarından sorumlu olmuyorlar mı bu durumda ? akli dengesi yerinde olmayan bu adamın derhal en kısa zamanda ruh ve sinir hastalıklarına yatırılması gerekmektedir.