0

kadına şiddeti bahane edip, yol ortasında sarmaş dolaş olma durumunu masum göstermek çok mu ahlakî..!!
sağ gösterip sol vurmanın anlamı yok. her biri ayrı kulvarlarda değerlendirilmesi gereken iki ayrı konu....

0

aslında soru çok yönlü hepsi öyle değil şimdi yolda sarılmak bir ahlaksızlık işidir tabii sarılmadan sarılmaya fark eder

0

ulkrmizde o kadar alakasiz seylere tepki gosterilirken, kadina yapilan her turlu siddete, tacize tecavuze sesleri cikmiyor. kendilerini kadinlar uzerinde hakim zannediyorlar cunku.. sadece erkeklerin kadinlara siddet uygulamasi da degil olay.. kadinlar arasinda da kocasina siddet uygulayanlar var. siddetin her türlüsüne karşıyız.

0

bir insan insanım diyorsa, bu dünya yüzeyinde "insan statünde insan kontenjanından" geziyorsa her zaman ve her yerde insan olmanın gerektirdiği gibi davranır. haktan hukuktan yanayım diyorsa da yine "her zaman ve her yerde bunu savunur"

öyle "hırsızsa benim hırsızım" demez. ona gelince öyle buna gelince böyle, sadece ben , benim , ben,m hakkım, benim adaletim demez. böyle bir şey yoktur. hak, hukuk, adalet tektir. herkese geçerlidir.

adalet ülkede yok ki insanlar arasında olsun. cumhuriyet yok, hukuk kalmadı.

0

bazen milletimiz gerçekten çok gereksiz şeylere tepki gösterebiliyor. yolda sarılan sevgililere tepki göstermek çok yanlış olduğunu düşünüyorum. çünkü farklı gözle onlara bakıyorlar ve düşünceleri oldukça kötü olduğunu düşünüyorum. aman yolda bir tane kadına şiddet yapıldığı zaman hiçbir şekilde tepki göstermiyorlar ve sessiz bir şekilde bakarak geçiyorlar. aslında tam tersi olması gerektiğini söyleyebiliriz. kadına şiddet ülkemizde gittikçe artmaktadır. eğer bunları ağır cezalar gelmezse akıllılanmadan tekrar ben yaparlar. bu yüzden kadına şiddete her zaman hayır diyorum ve en ağır cezalar ile karşılaşması gerekiyor böyle kişiler.

0

helal olsun çok güzel bir soru ama ben kalkipta yolda bir sevgiliye karışmam bana ne ne yaparlarsa yapsınlar koskocaman insanlar kendi kararları . kararları yolda bir kadına şiddet olduğunu görsem elimden geeni yaparım. korurdum o kadını.

0

yani bu konuda fazla birşey demek istemiyorum. ben bayan olarak soylicem ben şiddete karşıyım, kalkıp ta yolda sevgilisine sarılan insanlara yorum yapmam kimsenin bekçisi değilim çünkü isteyen isteyene satılabilir. ben her zaman kendime bakarım. şu kadına şiddet olayına gelince bence herkes karşı buna herkese tepkisini gösteriyor. sadece malesef sesimizi duyuramiyoruz biz bu konuda birşey yapamayız , bence bu işe devlet el atması lazım. öyle bir kanun koymalıdır birdaha kadına şiddet diye birşey olmasın ve cesareti de olmasın diye. öyle hapisle olunacak şey degil. bazı kadınlar şiddet gormesine rağmen genede karakola gidip şikayet bile etmiyor.

1

iste o kesim varya o kesim.bu memleketin icine etti..
onlar musluman felan degil susluman.