0

bende burdayim. listeye girmek icin cabaliyorum. imkansiz gibi gorunuyor ama ben girecegim ya. uzun cevaplar vererek girmeye calisacagim cunku daha cok var 31 araliga.

0

ben akşam uyumuştum çünkü ben oğluma bağliyım benim oğlum uyuduktan sonra ben de mecburiyetten uyumak zorundayım, çünkü uykusuz kalıyorum. zaten gece devamlı uyandığı için beni hiçbir şekilde rahat bırakmıyor ondan dolayı uyumuştum ben de yani gece yoktum ,ama şimdi buradayım. :)

0

kardeşim ben burdayım. ödeme talebi verdim , sıfırdan başladım. hadi hayırlısı bakalım. gerci ödeme yapılmadı henüz ama 2 gune yapilir sanirim.zaten yarışmada birinci olmam çok zordu.bircok yazar çok başarılı.onlara yetişmem mümkün degil. o yüzden ne kadar kazandım o kâr benim için. borclarimi biraz hafifletirim, harcligim olur cebimde.

0

bende burdayım. yaz yaz ne zamana kadar yazacağız bakalım.herkese başarılar dilerim burada olan.

0

yeni üye oldum iki gün oldu gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz galiba

0

ben varım... hem %5 lik kazanç sağlayan sorulara gidiyorum hemde 4 cevaptan fazla cevap verilmiş sorulara... kazancımı ne kadar arttırırsam kar benim için... maddi olarak bu bir iki ay çok harcama yapacağım için her soruya saldırmaya çalışıyorum

0

ben buradayım ve yaklaşık 4 ya da beşe kadar da burada olmayı planlıyorum. bütün gün zaten buraya fazla vakit ayıramadım genellikle da zaten geceleri burada geçiriyorum.yani şu önümüzdeki birkaç saat benim burada en aktif olacağım saatlerdir.