0

hayır evli değilim . şu an evlenmek gibi bir düşüncem yok . daha yaşayacak çok şeyin olduğunu düşünüyorum . evlenince insanın üzerine bir çok sorumluluk yükleniyor aileler ev eş iş çocuk vs. önce gençliğimi doya doya yaşayıp belki daha sonra evlenmek isterdim . bekarlık sultanlıkdir diyenlerdenim evet.

0

ben sevdiğim kadınla evlenmek istiyorum artık bir yuvamız olsun istiyorum. inşallahta olacak allahın izniyle.

0

evlenmek istiyorum bazılarına göre evlilik kötü bişeu hatta bazıları bu konuda şanslı olamıyo maalesef ülkemizde bi çok kötü örneği var ama inşallah herke huzurlu bi evlilik geçirir şuan üniversite var o bitince evlenmeyi düşünüyoruz evet

0

evliyim 3te kizim var.omur kisa her sey zamaninda gerek.

0

tabi ki evlilik isterim. düzenli bir hayatımın olması ve düzenli bir ilişkiye sahip olmanın tadı çok güzeldir . ama bunun için sevdiğin kişi ile mutlu ve doğru bir evlilik yapman gerek yoksa o evlilik senin adına cehennem olabilir eve gitmeyi kendine işkence gibi görebilirsin. bence asıl sultanlık evliliktir bu yüzden en yakın arkadaşında sevgilinde eşin olduğu için evlilik hep bir adım öndedir.

0

evliyim hayatimdanda gayet memmunum eşin eğer fikirleride sana uyyorsa güzel oluyor.bekarliginda şu güzelliği var.ev gecindirme gibi bir durumu yok kafana göre takiliyorsun )))

0

1 buçuk yıllık evliyim bir oğlum var çokta mutluyum evlilik sultanlıktır bence bekarlık sözüne saçma bence sultanlık sözü :))))

0

ben şu anda 3 senelik evliyim ve bir tane de oğlum var. yani tabii ki de bekarlık sultanlık çünkü insan evlenince özgürlüğü falan kısıtlanıyor. bekarlık hayatını yaşayamazsın zaten öyle dünya yok imkansız olan bir şey ve tabii bazı insanlar yaşayabiliyor ama ben şahsen kendi adıma söyleyeyim. mesela ben bekarlimdaki gibi hiçbir şekilde yaşayamıyorum. mesela istediğim gibi giyinemiyorum o da benim eşim çok kıskanç olduğundan dolayı ama gene de çok şükür yani mutluyum sevdiğim insanla evlendim. hani rabbim herkese nasip etsin sevdiğine kavuşmayi yani evlilikte güzel bir şey bekarlık da güzel bir şey.

1

evli değilim. şu an da evlenmeyi de henüz düşünmüyorum. ancak eminim ki bekarlık sultanlıktır. evlenince her şey değişecek çünkü. evlendiğiniz kişiyle bile evlenmeden önce yaşadığınız o büyülü hayat birden sona erecek gibi hissediyorum ben.

1

39 yıldır nefesim dediğim sevdiğimle evliyim. iki oğlumun babası. dünyanın en iyi insanı ve en iyi babası. üstüne bir kişiyi gösteremeyeceğim kadar her konuda yetenekli.
evlilik doğru insanı bulduğunuzda dünyanın en güzel paylaşılan mutluluğu.

0

nişanlıyımdır kendilerim. :d :d valla bir evlenelim de, ondan sonra anlarız bekarlık sultanlıkmıymış yoksa cadılıkmıymış göreceğiz :)

0

evliyim. kimine göre bekarlık sultanlık kimine göre evlilik daha güzel. bana göre doğru insanı bulduysan ve onu seviyorsan evlilik güzel.