1

akıl pazara çıksa herkes kendininkini alırmış. o yüzden herkes kendi fikirlerini yazacağı, düşüncelerini paylaşacağı yorum içerikli sorulara yöneliyor. bilgi içerikli sorulara bir kez cevap verince aynı şeyleri tekrarlamak da pek mantıklı gelmiyor esasında. bir de bilgi sorularının kopya içerik riski fazla bana göre. o yüzden sorular da tabi ilgi alanları ve bu düşüncelere göre cevap buluyor. tespit yerinde özetle.

0

millet kolay sorulara gitmek istiyor. cevaplaması daha kolay olsun daha çabuk cevaplayayım diye, bilgi sorularını araştırmayayım diye bilgi isteyen, araştırma isteyen sorulara gitmiyorlar. bende bu aralar öyle olmaya başladım. kolay sorulara gidiyorum. araştırma isteyen sorulara bakmıyorum. 2 kuruş kazanacağım onun için birde internet mi harcayacağım diyorum.

0

tabiki burda herkez kendi bildikleri katagorideki sorulara daha çok yönelerek o sorulari cevaplamayi tercih ediyorlar.ayricaöbür sorular kültürel anlamda vede bilgi anlaminda olunca eksiklik hissedenler bu sorulara cevap vermiyorlar.ya kolay sorulari bekleyip onlari cevaplamayi yada hic olmayip ertesi günü bekleyenler oluyor.

0

buradaki sorular bilgi ağırlıklı olunca araştırmaya teşvik ediyor şu ana kadar hiçbir bilgiyi kopyala yapıştır yapmadım. özellikle tarih konusunda zaten bilgim evde de çok yemek yaptığım içinde yemekler hakkında da aynı şekil kitap okumayı seviyorum. bilgi ediniyorum. zaten er okuduğunuz kitabın ilk sayfasında yazarın hayatı ve diğer eserleri yer alıyor onları da okuyarak fikir edinebiliriz. yarışma haricinde de genelde burada oluyorum çünkü sadece yarışma için buradaysam bence bu biraz haksızlık ayrıca direk bilgiler de diğerlerine göre gayet güzel benim de anlamadığım sorular olduğunda bakıp araştırıyorum. sonuçta her şeyi bilmek imkansız .

0

evet o yuzden sizde kolay sorular sorun.:)

1

aynen katılıyorum sana kolay sorular çok çabuk tükeniyor. yani insanlar yarışmada yer almak için uğraşıyor tabii ki de ondan dolayı olabilir. zaten yarışma yokken burada kimse bulunmuyor. çünkü ben burada yedi 8 kişinin aktif olduğunu görüyorum yarışma olmadigi zaman yarışma olduğunda da zaten herkes aktif insanlar kolay yönden para kazanmak istiyor. zor soruları cevaplamıyollar kolay sorular cevaplar genellikle hani ben de beyin moduna geçtikten sonra zor soruları cevaplıyorum öyle tercih ediyorum ama normalde yani şuan sitede kolay sorular var, bazen de çok saçma soru var.

0

evet bizde ondan sonra internetten cevap bakmaya basliyoruz ki buda yasak kopya icerik oluyor ben bir kac defa yaptim birkac cevabimi sildi yoneticiler itiraf ettigim icin ama boyle yapmayin kul hakkı na giriyor sunuz