0

kesinlikle katılıyorum öyle cevapsız sorular var ki düzgün ve doğru bir cevap vermek için çok sağlam bir araştırma gerektiriyor. ayrıca şu şahıs kimdir diye adı sanı duyulmamış insanları soruyorlar. araştırıp cevap verelim cevapsız soru kalmasın dediğimde şahsın adına elli tür insan çıkıyor hangisi doğrusu karar dahi veremiyoruz. ben böyle soru soran arkadaşlara soruların yanlarında ki puanlamadan eksi bir veriyorum. gerçi bu puanlamalar da umarım bir işe yarıyordur.

0

aslında çok iyi olur şu anda birçok cevapsız sorular var sitede hem de cevapları çok zor sorular da var o soru soran kişiler kendi sorularını net bir şekilde cevaplarsa bence cevapsız soru sitede kalmayacak ve herkes soru sorma hakkına kavuşacak diye düşünüyorum. öyle yapsalar iyidir mademki zor sorular soruyorsun bari ilk cevabı da siz verin bir açıklama yapın.

0

@ rossman bu soruya cevabın çok iyi tebrik ederim seni :)

1

çok soru paylaşanlara ceza gibi olur bu sanırım... çünkü onlar cevaplamaktan kaçıyor zaten :d :d ama bir yandan müstehak yani onlara. madem sitede beyin bedava modunu aktıf ediyorsunuz sorularınızla, erken kalkması için hadi pamuk eller klavyeye deniliyor kısacası. :d :d güzel olabilir bu durum...

1

burası bilgi içerikli bir site olduğu için amaç bilgi alış verişi yaparak kazanç elde etmek. yani herkes kendi sorularına cevap verse bilgi anlamında bir kazancımız olmaz.

0

çok mantıklı. benimde aklıma geldi bu. ama benden önce cevaplıyorlar.