0

evet bende bi kaç bankanın kullanıyorum ve tavsiye ediyorum

0

mobil bankacılık insalara kolay ve hızlı hizmet edilebilen bir uygulamadır.

0

evet çok güzeldir hesabını kontrol ediyorsun hesabına bakıyorsun çalıştığın yer maaşı yatırmış mı diye onun için çok güzel havale yapabiliriz mesela.

0

evet çok faydası olur hemen telefondan havale ve eft yapabiliyorsun, faturaları ödeyebiliyorsun, kredi borcunu ödeyebiliyorsun, anlık olarak hesabında ne kadar kaldığına bakabiliyorsun

0

mobil bankacılık genel olarak yaygın bir şey olduğunu görüyoruz. bazı işlemleri hiçbir şekilde bankaya gitmeden mobil bankacılık üzerinden telefonumuzdan veya bilgisayarımızdan kolayca halledebiliriz. bu yüzden bankalardaki kolayca yapılabilecek işlemleri internet üzerinden kendimiz kısa süre içerisinde halledebiliyoruz. oldukça kullanışlı ve özellikle öğrencilerin kullandığı mobil bankacılık sistemi çok yaygındır. mesela bir yere para para göndermek için atm ye gitmemize gerek yok. kısa süre içerisinde hemen mobil bankacılık üzerinden bu işlem gerçekleştirebiliyorsunuz ve daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. kolay bir yoldan hiçbir şekilde dışarıya çıkmadan bu işlemi gerçekleştirdiğimiz için çok rahat ediyoruz. özellikle işte çalışan ve dışarıya çıkma gibi durumları bazen olamayabiliyor. bu işlem üzerinden kolay bir şekilde her türlü işlemi yapabilirsiniz. bazı insanlar mobil bankacılık kullanmayı sevmiyorlar ve oldukça güvenilir bulmuyorlar. aslında hiç de öyle değil oldukça çok basit ve kendi telefonunuza gelen şifreyle kolay bir şekilde girebilirsiniz. hesabınıza eğer biri para yatıracaksa ve ondan haber alamıyorsanız atm ye gitmeden telefon üzerinden ya da bilgisayar üzerinden kolay bir şekilde bakabilirsiniz. bu yüzden böyle bir uygulamanın olması biraz olsun bazı insanlar çok rahatlatmıştır. ay sonlarında ne kadar maaş yattığını ya da ne kadar harcama yaptığınızı ve hesabınızdaki paranın ne kadar olduğunu görebiliyorsunuz. bu da oldukça başarılı olduğunu ve hayatımızı tamamen kolaylaştırdığı anlamına geliyor. kısa süre içerisinde oldukça yaygınlaşan ve gençlerin çok kullandığı bir sistem olduğunu görüyoruz.

0

evet aktif olarak kullaniyorum zaten,yeterince guzel ve kullanisli.