0

ayni sorular degistirilip degistirilip onumuze konmasa cok guzel olacak arkadasim. hep bir birinci dunya savasi, hep bir canakkale savasi. hep bir osmanli. bunlsr disinda tarih yasanmadi cunku. baska tarih sorulari arastirmak da millete sikinti. neden.. para kazanamayacaklar cunku. su soruyu biraz degistireyim de oyle sorayim da 2 kurusumu kazanqyim mwntiginda oldugu icin cogu kisi, bu sefer bizim crvap veresimiz gelmiyor. bunlar disinda sen iyi hatirlarsin yok su ilin plaka kodu diyip bastan sona illeri sormustu biri... biri de ertesi gunu baslamisti bir harfi acip o harfteki isimleri sormaya. sonraki gun yemekleri sormustu. boyle hazircilik oldugu surecr kimse sorulara cevap vermek istemeyecek. bu da beyin brdava modunu aktiflestiriyor. cevap vermekten kacildigi surece de beyin bedava modunun suresi uzuyor malesef. site yonetimi bu biraz degistirilip sorulan ayni sorulara bir mudahele etse keske. eger oyle olursa sitenin twsindan yenmez.

1

yorumlara da şöyle bir baktım da çok kişi beyin bedava modunu sevmiyor. neden zira araştıracaklar, ezbere yoruma dayalı "bu sorudaki gibi" cevaplar veremeyecekler. araştıracakları bilgi soruları da aktif olduğundan bu onların yükselişine engel olacak. az kazanacaklar. benim görüşüm bu.
ben memnunum aktif kalsın bence beyin modu. herkes öğrensin az emek versin bakalım.
görelim o zaman kimler neleri seviyor. :)

0

evet arkadaslar dedigim de samimiyim.sorulara biraz hiz kazandiralim.

0

kesinlikle size katılıyorum.bir an önce para olarakta yükseltilme olması gerekiyor.

0

vallahi değişik tarzda sorular görebilirsek oldukça iyi olur. beyin bedava mod da bayağı uzun sürdü zaten bu sefer. çünkü site ben çok fazla gereksiz soruyla doldu taştı bence. yarışma olduğu zaman da işte durum böyle oluyor. sorular hız kazansın da ben de cevap verecek soru bulmakta sıkıntı yaşamayım bence de artık.