0

sorumani guzel ve kazanmasi cok kolay guzel site her kesi bu siteye bekleyerek daga cok para kazanmay istiyorum herkesin ben simdi 11 tl topladim ve daga cok toplayicam bu site sen ne kadar uzun yazarsan o kadar para veriyor

0

iki cümle ile anlatmak zor güzel bir siteye benziyor daha yeniyim ama olsun en azından güzel para veriyor emeğimiz boşuna gitmiyor öteki sitelerin verdiği paraları görseniz yok denilebilecek kadar az paralar bakalım şu 25 tl olunca çekicem parayı gerçekten gönderirlerse 7 24 bu sitedeyim artık

0

güzel bir sistem yapmışlar ve bizimde paylaşmamız lazım sitenin büyümesi icin paylaşır isek kazanclar yükselebilir ve güzel olur.

0

güzel bilgi paylaşımlarının olduğu para kazandıran bir uygulama bana göre.

0

sorumanı tek kelimeyle müthiş bir site 10 gündür nerdeyse burdayım 1 haftaya kadar 25 tl yaptım pazar günü ödeme talepi verdım ve salı günü hesabıma paramı yatırdılar emek hırsızlıgı yapmıyorlar neyse onu verırler anlaşılan güvenilir bir sitedir ve her zaman burdayım soru soruyosun cevaplıyosun öğreniyorsun para kazanıyorsun bundan daha iyisi olabilirmi sizce .

0

sorumani hem soru sorup hem de cevapladığınız bir site. gerçekten çok güzel bir site hem güvenilir hem de en azından bilmediklerimizi öğreniyoruz merak ettiğiniz şeyler sorabilir.

0

soru soruyorsun soru cevap diyorsun mani kazanıyorsun

0

gerçek amacı soru sorup cevaplamak cevapla dıkça para kazanmak kazandığın parayı da bir miktar olduktan sonra hesabına çekmek kısaca böyle açıklayabiliriz tabi araştırma yetimizi de ortaya çıkarıyor hem öğrenmek hem de kazanmak adına güzel bir site.

1

anlatacak birseyi kalmadi... yani su meshur olan amca vsrdi bir tane. hatitlarsin. "anlatmaya gerek yok. goruyorsunuz." gorecegimizi gorduk sayelerinde. siteyle haftalardir ilgilenmeyip nedense birden yarisma zamani yazarlari banlayacsgi tuttu... yok sunu soramazsin bunu soramazsin dedi. anket sorusu sormak yasakmis simdi de... bu kurali koyacaklarina kadar keske su sirf soru sormak icin yemek tarifi soranlari, illerin plaka kodlarini isim anlamlarini pespese sorup siteyi boganlara bir kural koymus olsayfi. daha isabetli karar olurdu. ne yazik ki bazi yazarlarla kafayi bozmus durumda.

0

para kazanılan bir sitedir ama ben henüz bir kere olsun çekemedim o kadar emeğim gitti banlandım.

0

sorumani burada soru sorup cevaplayıp para kazanıyoruz zaten uzun cevap verirsek. en azından daha fazla kazanç elde etmiş oluyoruz. bence sorumani sitesi çok iyi bir site ve güvenilir ve benim paramı her zaman tikır tikır yatırdı hiçbir sorun yaşamadım. o zamana kadar zaten buraya arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. yani kardeşim burada kalırsan burada çok memnun olacağına inanıyorum ve zamanla sen de alışırsın diye düşünüyorum. bu güvenilir ve samimi bir site.

0

sorumani sitesinden beklemedigim hareketlerini bugün gördüm ne yazık ki. aynı ıp üzerinden girme konusunda çok yanlış bir kural oynuyorlar. bazı kişiler demek ki anne yada babalarını siteye girmesi için ikna etmiş olsa sorun çıkaracaklar bu kuralı kaldırmaları lazım. eğer banlanan kişi varsa hesaba o ıp den giremesin bundan sonra bu kadar basit.

0

soru sorup cevap yazip kazanabileceginiz bir platform.bunlari yaparken de hem kendinizi gelistirip hemde guzel vakit gecirebileceginiz bir ortam.

0

anlam arayışı. bilgi yuvası. iki cümle sanırım yeterli olur bu.