0

yazmaya usenip kopyalayıp yapıstırma yada kufur iceren metinler yazarsan sorumani uyarır eger tekrarlanırsa banlar

0

kopya içerik yada kopyala yapıştır yada saçma sapan sorular sorarak cevapları abuk sabuk yazanlar banlanıyor bu durumdada birçok kişi malesef banlandı ve banlanması harbi çok iyi oldu sorumani hem öğretiyor hemde para kazandırıyor böyle bir siteyi bulduk şükretmemiz lazım .

0

ben şu ana kadar ben anlamadım ama genellikle kopyala yapıştır hakaret içeren yazılar da banlandığını diliyorum.

0

valla ben kopya içerik yapmama rağmen banlandım böyle bir şey mi olur düzgün yazmaya çalıştım yine banlandım o kadar emek gitti.

0

genel olarak kopyala yapıştır yapan kişileri banlıyorlar.

0

sorumani'de kopyala yapıştır yaptığımda banlanırsın ve imla kurallarına uymazsanda banlanırsın yani saçma saçma soru soran bir arkadaşımız vardı. bu sitede şu an banlandı uyarı almasına rağmen zaten sorumani uyarı veriyor o uyarıya uymadığı halde hala devam ederse banlanıyorlar yani bunlardan dolayı oluyor. genellikle bir de bazen böyle saçma saçma yazılar yazınca ve hakaret ettiğin zaman bana biliyorsun ve çoğu insan da burada yolculuğa uğurlandı yani.

0

sorumani de banlanma sebeplerinden birisi;kopya iceriktir.
tutupta google da veya sagda sol da yazsn seyin birebir aynisini buraya yazarsaniz banlanirsiniz.

0

sorumanide kopya içerik üretirsen yöneticiler direk banlar.onun dışında küfür , hakaret tarzı konuşmalarda banlanma sebebleri arasında gösterilir.