0

tabi farkli renlerde olabilirdi ya da arada değişen renklerde olsa fena olmazdi

0

cevapsız kalmış soruların rengi gayet iyi... hem kırmızı dikkat çeken bir renk. zira trafik levhalarınında bir çoğu kırmızı renktedir. maksat dikkat çeksin diyedir.

0

bende ilk başta sadece bende oldu diye düşündüm ama alismaya çalışıyorum.

0

bence kırmızı renk gayet uygun bir renktir. renklere fazla takılmam ancak kırmızı renk dikkat çekmek için yapılmıştır diye düşünüyorum.

0

yani dikkat çekmesin için öyle yaptılar. bence bu iyi olmuş mesela ben bile soru sorduğum zaman direkt o benim dikkatimi çekiyor
en azından kurallara uymuş oluyoruz bence böyle kalsa daha uygun diye düşünüyorum ve sorumani de zaten demek ki böyle bir şey yapmış ki bizleri düşünerek en azında kurallarımızı bilelim diye bence mantıklı olduğunu söyleyebilirim. bence gerek yok yani değiştirmesine.

0

kırmızı işaretler dikkat çekme amaclıdır ve insanlar hata yaparak kendilerini banlatmasınlar diye yapılmıştır sorumani bu zamana kadar herkezin kazanmasını ister ve para kıskanmaz ben ilk ödememi aldım cidden sorumanide olduğuma mutluyum öğrenciyim para konusunda sıkıntı cekıyordum ama sağolsun burayı bulabildim ve gerçekten artık mutluyum burada paramizi hakkımızı son kuruşuna kadar ödüyorlar sizden fazla bişey istemiyorlar kurallara uyarsanız banlamazsınız ve size para kazanma yolunu gösterir.

0

basta benimde garibime gitti ama artik ben alistim,dikkat cekmesi acisindan sorumani o sekilde yapmistir.