0

bence düzenlenir iyi olurdu çünkü herkes saçmalamaya başladı. birde bir süre sonra sorulacak soruda kalmıyor belki bundan dolayı saçmalayabildiğimiz oluyor. hemen beyin bedava sistemi devreye giriyor ve gerçekten çok uzun sürüyor bu ciddi bir sorun bana göre. ayrıca çok fazla bilgi içerikli ve zor sorular yer alıyor biraz daha yoruma dayalı sorular olmalı veya daha kolay bilgi türü sorular sorulmalı diye düşünüyorum. netice de beyin bedava sistemi olduğu zaman herkes cavp vermedikçe sorular kalıyor ve beyin bedava da uzumaıl oluyor soruları cevaplamak gerekiyor. bundan dolayı da soruların biraz daha kolay ve yoruma dayalı olmasını ben rica ediyorum bence bu konuda biraz düzenleme olmalı çünkü gerçekten zorluyor. kazanç sağlamak oldukça zorlamış görünüyor bir kaç ay öncesine kadsrdaha güzeldi diye düşünüyorum.

0

soru sorulması açısından bence güzel sorular var. ayrıca sürekli zaten aynı tarz sormak çok faydalı olmaz. bu yüzden değişik ve araştırmaya sevk eden sorular daha önemlidir. soru soranların da daha iyi ücret alması açısından düzenlemeye gidilebilir. sadece bu da değil, soru soranlara, cevap verenlere, o soruya kaç kişinin cevap verdiği ve cevap kadar kuruş kazandırılabilir. böylece sitenin kullanılması daha çok yaygınlaşır.

0

sitede soru sorma konusunda bir güncelleme yapılma noktasında aslında kazanç miktarlarının değişmesi gibi bir güncelleme yapılabilir.bunun haricinde soru sorma kısmının gayet güzel işlediğini söylememiz mümkündür.site zaten gayet güzel olarak ilerliyor ve tamamen güven duygusu var olduğundan günden güne kitlesinde büyük bir artışın olduğunu söyleyebiliriz. soru sorma size göre nasıl bir değişim içinde olmalıdır? bana göre sitenin sistemi gayet sistemli şekilde ilerliyor. ama bir sorunun değerinin sorusu olduğundan itibaren hesabımıza yansıyan miktarının az olduğunu söyleyebiliriz. bu konudan hariç sitenin gayet iyi ilerlediğini söyleyebiliriz.