0

soru sorma sayımız belli bir sayıya ulaşınca soru sormamiz kapatılıp cevap vermeye mi yönlendirilse yazarlar? detay!

aslinda beyin bedava modunu site ıçerisinde yapmak yerine yazar olarak yapsalar. cevap sayisi da belli bir sayiyi gecmeden soru soramasin.

8 cevap
1

aynen öyle ben de dediğine katılıyorum yani gerçekten çok soru soruyorlar ve cevap cevapları az olduğu için beyin bedava modu geliyor. ve beyin bedava modu geldiği zaman maalesef biz de onların ateşinde yanıyoruz soru soramıyoruz. böyle eğer bir kişi çok soru sorduğu zaman ve sorularını cevapsız kaldığı zaman soru hakkı kilitlenip sadece cevap vermesi gerekseydi hiç bedava beyin modu gelmezdi bence çünkü yaklaşık 7 haftadır ben bu sitedeyim hep beyin bedava modu var ve karşınızda çok cevapsız sorular çıkıyor cevapsız soruların birçok soruları da hiç cevapları bile yoktur insan sorulardan bir şey anlamıyor en azından bu yazarların o soruları sorduğu zaman kendi sorusuna da cevap verseydi yine böyle bedava beyin modu sürekli olmazdı.

0

yani aslinda sitedeki beyin besava mosunun sadece yazarlara indirgenmesi durumu gibi birsey olwcsk. soru soran kisi belli bir soru sayisina ulasinca ya da sordugu sorularda cevapsiz sayisi artinca direkt soru soemasi kitlenip cevap vermesine tesvik edilmeli. yoksa bircok kisi soru sormaktan gidecektir.

0

evet kesinlikle katılıyorum ve bence bazı kişiler gerçekten o kadar çok saçma soru soruyor ki kısa kısa bilgi soruları o zaman çok biliyorsan kendin cevapla yani çok sinirimi bozuyor. eskiden daha güzeldi bence soruların kalitesi şu anda sorular daha çok kalitesizleşti ve sıradanlaştı diye düşünüyorum. ve bazı kişiler sadece soru sormak için soru soruyorlar baktığım zaman sayfadan sadece onların sorusunu görüyorum ama o kadar sorun içerisinde cevap verebileceğim çok sorusu yok. o yüzden kesinlikle katılıyorum birkaç kişinin soru sorma seviyesine ulaştıklarında soru sormaları bence kapatılmalı diye düşünüyorum. çünkü sayfaya baktığımızda artık sadece onun sorularını görüyorum ve belki de sırf onun soruları yüzünden insanlar bu sitede daha fazla aktif olmuyorlar .çünkü gerçekten cevaplamak istenecek soru sormuyor. sorduğu sorular da fazlasıyla kalitesiz bence.

0

evet nence sinir getirilmeli soru sormaya. bazi yazarlar sadece soru sorarak kazanc elde etmeye calisiyorlar. beyin bedava mosu aktif hale geldiginde kendilerini sitede goremiyoruz. normal zamanda da cevap vermiyor bu kisi. bence nasil sitede belli bir cevapsiz soru sayisi artinca beyin besava mosu aktif oluyorsa yazarlarin crvaplanmis ya da crvaplanmamis farketmez soru sayisi belli bir sayiya ulastiginda o yazarin soru sormasi engellenmeli. belli sayida cevap yazmadigi surece yeni soru soramasin. boylece bazi yazarlarin surekli soru sorup sitede ikide bir beyin bedava modu acilmaz. bryin bedava modu aktif oldugunda surekli o yazarin sorularini gormek istemiyoruz.

0

aslında güzel fikir neden olmazın kulağa hoş geliyor

0

evet bencede artık soru sormaya bir sınır getirilmelidir çünkü bazıları sırf soru soruyor hiç cevap vermiyor. onların yüzünden hep beyin bedava modu aktif oluyor.

0

kesinlikle bu konuda hemfikiriz. beyin bedava modu açıldığı zaman saçma sorular kevgirdeki iri parçalar gibi su yüzüne çıkıyor bende buna çok gülüyorum işte. ama önerin de çok mantıklı umarım dikkate alırlar.

0

bence güzel olur. hem böylece cevapsız soruların cevaplanması ve daha çok fikir üretilmesi açısından iyi olur. mesela her yazar bunu yapsa zaten soru - cevap kısmı daha aktif olur.