0

sosyal medyayı farklı nedenlerle kullanılabilir.örneğin türkiye gündemini takip etmek,değişik kesimlerden insanların yorumlarını okumak farklı görüşleri merak eden insanlar twitter kullanabilir.bunun dışında keşfedilebilecek yeni yerleri merak edenler,değişik tatlar denemek isteyenler vb. sosyal etkinlikler için instagram kullanan insan sayısı oldukça fazladır.

0

sosyal medyayı genel itibariyle ilgi duyduğum alanlardaki gelişmeleri takip etmek için kullanıyorum. fakat sosyal medyanın özellikle facebook'ta arkadaşlarımın hayatlarından ne olup bittiğini neler yaptıklarını görmek maksadıyla kullanıyorum.bir nevi iyi artık günümüzdeki yüz yüze iletişim olmadığı için çok fazla bu şekilde sosyal medya üzerinden iletişimi sürdürdüğüm insanlar var.ayrıca sosyal medyada bazen gerçekten hiçbir şey yapasım gelmediği zamanlarda bir nevi boş zaman aktivitesi olarak eğlenceli şeyler izleyip, ruh halimi değiştirmeye dönük bir araç olarakta kullanıyorum.bu konuda youtube ciddi faydalı muazzam bilgi kaynağı.

0

çeşitli amaçlarla kullanılabilir genelde şimdiki gençlerin eğlence amacı ile kullanır

0

sosyal medyayı bir çok sebepden ötürü kullanıyorum. yemek tarifi , ders konuları sorular ,genel anlamda bilmediğim kültürel veya hayatsal problemler onun dışında ınstagram kullanıyorum bunu kullanma amacımda sadece sosyallik

0

sosyal medyayı haberlere bakmak için instagram, twitter'de gezmek için ilginç bilgiler öğrenmek için kullanıyorum ve sohbet için

0

genel olarak bu sıralar para geliri elde etmek için kullanmaktayım. müzik dinlemek,filim izlemek,paylasım yapmak içinde kullanıyorum.

0

sosyal medyayı paylaşım amacıyla kullanıyorum

0

sosyal medyayı paylaşım amacıyla kullanıyorum

0

bilgi edinme değişik fikirler elde etme amaçlı

0

sosyal medyayı, eğitim, araştırma ve benzeri merak ettiğim konular için kullanıyorum. ve böyle daha faydalı olduğunu düşünüyorum

0

tanıdığım insanların nerede ne yaptığını bilmek, resim veya videolarını izlemek ve onlarla sohbet etmek için kullanıyorum.

0

birşeylerden haberdar olmak için ve eğlencesine

0

aslında facebook instagram twitter gibi hesaplarım yok, kullanmaktan hoşlanmıyorum amaç dışı kullanıldığını düşünüyorum.