0

hiç bi amaçla kullanmıyorum facebook gereksiz ki şimdi farkettim instagram da sadece kısa video izliyorum

0

yani işte daha çok iletişim kurmak için. çok renkli dünya olarak gördüğüm için orada vakit geçirmeyi ve fotoğraflara bakmayı seviyorum.yani bir yandan da alıştığım için bakıyorum.

0

sosyal medyayı, arkadaşlarımla haberleşmek için, haberler izlemek için, canım sıkılınca bakmak için kullanıyorum.

0

pek fazla kullanmasam da genelde gündemi takip etmek amacıyla açıyorum. onun dışında genelde bu sitede aktif olmaya çalışıyorum. daha çok para kazanmak amacıyla telefonu elime alıyorum kısaca.

0

instgaram kullaniyorum instgram diger hesaplara gore hem gelismis hemde daha kullanisli teknoloji gelistikce farkli sosyla medya hesap lari cikiyot ve gunden gune daha iyileri cikakacak ama daha iyisi cikana kadar en iyi instgram bence hem kullanisli hemde basit hemmde bir cok kisi kullaniyor facebook watsapp da var ama onlardan cok instgramda aktifim instgrqm iyi bir uygulama watsapta oyle facebookta oyle ama instgram daha iyi yasasin instgram instgram candir gerisii heycandir instgrama can kurbane

1

genelde haberleri ve gündemi takip etmek amacıyla.

0

genelde haberleri ve gündemi takip etmek amacıyla.

1

fotoğraf için kullanıyorum çünkü biraz yetenek biraz hobi olarak yapmayı çok seviyorum doğa da zaten bütünüm o yüzden ayrılmaz bir parçası oluyor insanın en güzeli de tutkuyla yapmak bu önemli yaptığın işi severek yapmazsan işin zor

1

daha çok haberleri gelişmeleri takip etmek,magazin haberleri okumak,kendimi geliştirmek, alışveriş hakkında fikir almak, arkadaşlar ile konuşmak gibi nedenlerdir.