0

eğer kendisi de kapatırsa tabi ki kabul ederdim, sonuçta her şey karşılıklı. ama zaten kullanmıyorum :)

0

şimdi öncelikle bir halt yemek isteyen her tüelü yiyor yani. bunun sosyal medyayla alakası yok. eş kişisi ucuzlarından bir akıllı telefon yine bulundurur mesela yine sosyal medya kullanır. o o kadar şey değil yani. o telefonu da saklar, işyerinde bırakır, aracında bırakır yine bir şekilde kullanır o sosyal medyayı yani. önemli olan eş kişisine kölenmiş gibi davranmayacaksın. işte bizim toplumumuzda da sorun tam olarak bundan başlıyor. köle gibi davranıldığı için bu sefer daha farklı arayışlar içerisine giriyorlar. ille de kapat demem ve kapat derse kapatmam.

0

evet kapatırım.ancak onun var ise o da kapatacak.tek ben değil yani.yok öyle bir dünya..

0

insanlar evlendikleri zaman sanki birbirini kölesi olmuş gibi davranırlar .aslında alakası yoktur insanlar evlenerek birbirinin ihtiyaçlarını görmek için değil sadece aynı zamanda birlikte hoş bir şeyler yapmak için evlenirler.neden birbirimizi kısıtlayalım ki ortak yaşam varken ? insanları bazı durumlarda gerçekten anlamak çok güçtür.
evet sosyal medya içerisinde çok kötü insanları da barındırır ancak dünya da öyle değil mi zaten ? eğer onlardan korkarsak cam fanus içinde yaşamak zorunda kalırız .bu çok yanlıştır

0

instagram dışındaki sosyal medyalarımı kullanırım. zaten twitter ve instagram kullanıyorum sadece. instagram sitesini aktif olarak kullanıyorum ama twitter’ı pek aktif kullanmıyorum. twitter’ı bundan dolayı gözüm kapalı kapatabilirim ama instagram için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. zaten instagram’ı ortak kullandığımız için bir sorun olmayacaktır. instagram gün içinde vakit geçirmemi sağlayan en önemli sitelerden biri olduğu için kapatırsam üzülürüm ve bu yüzden kapatamam.

0

twitter dışındaki tüm sosyal medyayı kapatırım zaten pek aktif kullanmıyorum.