0

ben en çok instagramı kullanıyorum. facebook'u kullanmayı tamamen bıraktım diyebilirim. ama işte oradaki paylaş butonlarından dolayı paylaşım yapmak daha kolay. o yüzden hala açık. yoksa çoktan kapatmıştım orayı. birde resimleri özel adı altında albüm haline getirebiliyorsun. yani bir dosya yaptım kendime. facebookta öyle kimsenin göremediği bir resim albümüm var. facebook'u o yüzden kapatmıyorum. instagramdayım artık.

0

whatsapp ve instagramı çok sık kullanıyorum.zaten whatsapp malum nedenlerden dolayı..gruplar oluyor orada yazanlar oluyor.instagramı ise çok renkli ve eğlenceli bir dünya olarak görüyorum.bir de tabi artık bu site var benim için.umarım zamanında paramı da yatırırlar.çok az kaldı çekmeme çünkü.

1

hemen hemen tüm sosyal medyada hesaplarım mevcut. facebook hesabım olmasına rağmen eskiye oranla çok daha az kullanıyorum. twitter hesabım ise bazen çok yoğun olarak kullanıyorum, bazen ise günlerce giriş yapmadığım oluyor. en çok kullandığım ve sevdiğim uygulama ise elbette instagram.