0

ben bu olayi şiddetle kiniyorum bizim insanimiz çok bilinçsiz tüketiyor en başinda bunlarin ekmek geliyor evde fazla ekmek aliyorlar sonrasinda aksama kalan ekmek bayatliyor onu yemiyorlar sonra gene ekmek aliyorlar o eski ekmek israf oluyor mecburen.bunun önune gecmek aslında 1 bakıma gecıldı gıbı ekmek atanlar posete koyulup çoplerin kenarlarina baglaniyordu.poset parali olunca buda bir önlem oldu.yoksa yilda 3 miyon ekmek çöpe gidiyordu..

0

ekmek çöpe atılmaz, günahtır. sonuçta kur'an'la bir yani kur'an'ın üstüne de yemin eder bazı insanlar ,ekmeğin üstüne de ben her zaman ekmeğin çöpe atılmasına karşıyım ve bunun için tek tüm büyük her zaman mesela ben ekmeği bayat ekmeği özellikle çöpe falan atmem hayvanlara veririm. hayvanlar yer genellikle ben çok gördüm. ekmeği çöpe atan insanları allah'a nasıl hesap verecekler hiç bilmiyorum. yani çöpe atağına çöpün kenarına aşıp sütçü falan geldiğinde en azından alıp hayvanlarına yedirebilir. ben öyle insanlara karşıyım gerçektende günahtır sonuçta.

0

yanlış bir davranış olarak görüyorum aslında belediyeler bu atık ekmekler için özel kutular koysa ve o ekmekleri sokak hayvanlarına verse veya insanları bu konuda teşvik etse güzel olur bence

0

ekmeğin çöpe atılması hoş bir şey degil tabi.balkonun kenarına , yada ağaçların altına konularak, kuşların ve köpeklerin yemesi sağlanabilir.

0

bu olaya hepten karşıyım. hem ayrıca günah.